USD
EURO
ALTIN

Ciddiye alınmalı

ÖZEL HABER BOZOVA- Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de görülmeye başlayan corona virüs salgın hastalığı nedeniyle önlemler alınmaya devam ediliyor. Hafta sonlarında özellikle saat 20 ile 10 arasında dışarı çıkılmaması konusunda uyarılar yapılırken, hafta sonralı gibi hafta içlerinde de bu kuralların getirilmesi gerekiyor. Özellikle ev ziyaretli toplu ve kalabalık ortamlar oluşturulmaması gerekiyor. Bunun yanı sıra […]

Ciddiye alınmalı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

ÖZEL HABER

BOZOVA- Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de görülmeye başlayan corona virüs salgın hastalığı nedeniyle önlemler alınmaya devam ediliyor. Hafta sonlarında özellikle saat 20 ile 10 arasında dışarı çıkılmaması konusunda uyarılar yapılırken, hafta sonralı gibi hafta içlerinde de bu kuralların getirilmesi gerekiyor. Özellikle ev ziyaretli toplu ve kalabalık ortamlar oluşturulmaması gerekiyor. Bunun yanı sıra taziye,düğünlerde uygulama yapılmalıdır. Son günlerde Bozova merkez ve kırsal mahallelerde salgın hastalığın artığı bilgileri ard arda geliyor. Kırsal mahallelerde vatandaşların kurallara uymaları gerektiği de belirtilirken, kent merkezinde belirli saatler dışında dışarı çıkılmaması gerekiyor. Kurallara uyulmaması ve ciddiye alınmaması ile birlikte salgın hastalığın önüne geçilmesi de zor olacağı öğrenildi.

CORONA ARAMIZDA

Her ne kadar önlemler alınsa da vatandaşların bu kurallara uyması gerekiyor. Özellikle maske,sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmeli, alınan kararlar ve kurallar dahilinde kurallara uyulduğu sürece salgının da önüne geçileceği öğrenildi. Özellikle 65 yaş üstü kişileri ziyaretlere son verilmeli, bunun yanı sıra 20 yaş altı gençlerinde belirtilen saatler dışında dışarı çıkmamaları gerekiyor. Corona virüs salgın hastalığı aramızda ona dikkat etmezsek üzücü vakalar ve ölümler de artacak. Onun için daha duyarlı olmalıyız.

 

FACEBOOK YORUMLARI