USD
EURO
ALTIN

CHP’li Başkandan Bozova çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa İl başkanlığına atanan Ferhat Karadağ, ziyaretlerine başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek CHP teşkilatla hem tanışma hem de istişarelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, beraberindeki partililerle birlikte aynı gün 3 ilçeyi daha ziyaret ederek partililerle kucaklaştı. İlçelerde Başkan Karadağ’a yoğun ilgi gösterilmesi dikkat çekti. […]

CHP’li Başkandan Bozova çıkarması
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa İl başkanlığına atanan Ferhat Karadağ, ziyaretlerine başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek CHP teşkilatla hem tanışma hem de istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, beraberindeki partililerle birlikte aynı gün 3 ilçeyi daha ziyaret ederek partililerle kucaklaştı. İlçelerde Başkan Karadağ’a yoğun ilgi gösterilmesi dikkat çekti. CHP Şanlıurfa ilçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştiren CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve geçici kurul heyeti, Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü, Suruç, Birecik ve Halfeti İlçe Teşkilatları gezisinin ardından geçtiğimiz hafta içerisinde  Bozova , Hilvan ve Siverek İlçelerini ziyaret etti. CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve geçici kurul heyeti “Teşkilat Buluşmaları ” çalışmalarına ile devam etti. Bozova, Hilvan ve Siverek’te temaslarda bulunan CHP’li heyet, “İlçe teşkilatlarındaki üyelerimizle bir araya gelmek bizim için çok değerli. Bugünkü ziyaretimizde CHP Bozova İlçe Başkanımız Ömer Gül’ü, CHP Hilvan İlçe Başkanımız Mehmet Celal Avcı’yı, CHP Siverek İlçe Başkanımız Mehmet Ayıp Demirbüken ve teşkilatını dinlemek için ziyaretlerde bulunduk ” dedi. Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantılarda teşkilat buluşmalarının önemine değinen Başkan Karadağ ,siyasetin çözüm üretme sanatı olduğunu belirterek fikir anlamında çözümleri CHP teşkilatlarındaki kişilerin üreteceğini söyledi. Şanlıurfa’da girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak” prensibi ile düzenledikleri ilçe ziyaretlerinin devam edeceklerini belirten Başkan Karadağ, “Bozova , Hilvan , Siverek ve İlçe teşkilatlarımız bizim için çok değerlidir. Parti teşkilatımızın sorunlarını tek tek not aldık. Biz üzerimize düşeni yapıp takipçisi olacağız” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLARI