USD
EURO
ALTIN

CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar;‘Halkımızın yanındayız’

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde halkla buluşan ve halkın sorunlarını dinleyen CHP ve DP Bozova Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar, ‘halkımızın sorunlarını yakından takip ederek çözümü noktasında çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar özellikle kırsal mahallelerimizde yaptığımız gezi ve ziyaretlerde bir çok mahallemizde başta köy kurucusu, ve iş-kur […]

CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar;‘Halkımızın yanındayız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde halkla buluşan ve halkın sorunlarını dinleyen CHP ve DP Bozova Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar, ‘halkımızın sorunlarını yakından takip ederek çözümü noktasında çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar özellikle kırsal mahallelerimizde yaptığımız gezi ve ziyaretlerde bir çok mahallemizde başta köy kurucusu, ve iş-kur ile ilgili çok ciddi sorunlar dile getirildi. Bizde bu sorunlar başta olmak üzere diğer tüm sorunların çözümü için başta tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri olmak üzere yetkili mercilerle birebir görüşerek halkımızın sorunlarını dile getiriyoruz. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması ve hak ettiği halde hakkını başka şahıslar verilmesine de müsaade etmeyeceğiz’ dedi.

MAĞDURLARIN SESİ OLACAĞIZ

Özellikle istihdam konusunda öncelik mağdurun ve hak edenin olması gerekiyor. Açıklamasında bulunan CHP ve DP Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar, özellikle son günlerde köy kurucuları ile ilgili çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bunun takipçisi olacağız. Halkımızın yanında yer alarak haklarını sonuna kadar savunacağız. Vatandaşlarımızdan gelen bu ciddi sorunun takipçisi olacağız. Hiç kimsenin hakkını başkasına yedirtmeyeceğiz. Her zaman halkımızın yanında olacağız. Yine iş-kur ile ilgili çok ciddi şikayetler gelmektedir. Vatandaşlarımız iş-kurda listelerin daha önceden hazırlandığı ve hak etmediği halde iş-kurda işe başladıklarını belirtiyorlar. Bu da ciddi bir sıkıntı iş-kur öncelikle fakirin garibanın ve kimsesizin hakkıdır. Zengin olan ve maddi durumu iyi olan kişilerin iş-kurda işi olmamalıdır’ dedi.

HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmesi halinde herkese eşit belediye hizmetlerini götüreceklerini belirten Bozova Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar, ‘hiçbir ayrımcılık yapmadan belediyenin tüm hizmetlerini halkımıza sunacağız. Bunun yanı sıra Belediyecilikte yeni bir sayfa açarak hiç kimseyi mağdur etmeden ve hiç kimseyi kırmadan çalışacağız. Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallerimize ve halkımıza eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz’ dedi.

BAYAR VE BOĞAAKÇAKAYADAN GAZETEMİZE ZİYARET

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP adayı olan Şıh Müslüm Bayar ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Mahmut Boğaakçakaya ile gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abdurrahman Elçi ile gerek yerel seçimler ile ilgili olsun gerekse ilçe ve halkın sorunları ile ilgili istişarede bulundular.

ŞIH MÜSLÜM BAYARR KİMDİR

1970 Bozova Şanlıavşar doğumlu olan Şıh Müslüm Bayar Çiftçi,ve ticaretle uğraşıyor. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilk olarak Belediye Başkan adayı açıklanan isim oldu. Adaylığın açıklanması ile birlikte seçim çalışmalarına gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde de hızlı başlayan Bayar, 31 Mart yerel seçimlerinde umutlu halkın vereceği destek ile Bozova’da değişimin şart olduğunu belirtti.

FACEBOOK YORUMLARI