USD
EURO
ALTIN

CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Müslüm Bayar;‘Sorunların takipçisiyiz’

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 31 Marta yapılacak yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisinden Bozova Belediye Başkan adayı olan Şıh Müslüm Bayar, ‘her zaman halkımız için varız. Halkımızın mutluluğu refahı ve huzuru bizim için önemlidir. Halkımızın tüm sorunlarını dile getirmek ve çözüme kavuşturma adına her zaman halkımızın yanındayız. Bugüne kadar gerek seçim çalışmaları için gerekse özel ziyaretlerimizde […]

CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Müslüm Bayar;‘Sorunların takipçisiyiz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 31 Marta yapılacak yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisinden Bozova Belediye Başkan adayı olan Şıh Müslüm Bayar, ‘her zaman halkımız için varız. Halkımızın mutluluğu refahı ve huzuru bizim için önemlidir. Halkımızın tüm sorunlarını dile getirmek ve çözüme kavuşturma adına her zaman halkımızın yanındayız. Bugüne kadar gerek seçim çalışmaları için gerekse özel ziyaretlerimizde her zaman halkımızın sorunlarını dinledik ve çözümü noktasında çalışmalarda bulundu. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerinde umudumuz ilçemize hizmetlerin en iyisini getirmek ve halkımıza sunmaktır. Bugüne kadar gerek siyasi olarak gerekse şahsi olarak her zaman halkımızla birlikte olduk ve olmaya da devam edeceğiz’ dedi.

CHP SEÇİM BÜROSU AÇILDI

31 Marta yapılacak yerel seçimler öncesinde Bozova Belediye Başkan adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Şıh Müslüm Bayar’ı açıkladı. Bayar aday olarak açıklanması ile birlikte dur durak bilmeyerek gerek Bozova kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde halkın yanında yer almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart yerel seçimler öncesinde Bozova’da ilk seçim bürosunu açan parti oldu. Bozova kent merkezi cumhuriyet meydanında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirerek sorunlarını dile getirmek için CHP Belediye Başkan adayı Şıh Müslüm Bayar gelen tüm vatandaşların sorunlarını rahatlıkla dile getirebileceklerini ve çözümü noktasında görüşülmesi gereken her bürokrat milletvekili ve üst düzey kişilerle görüştüklerini ve halkın sorunlarını dile getirdiklerini belirtti.

BAŞKAN ADAYI BAYARDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Tarafsız ilkeli bir şekilde görevlerini özveri ile yapan tüm çalışan gazetecilerin 10 Ocak gününü kutlarım. Açıklamasında bulunan CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Bayar, ‘ devlet millet arasında köprü görevini yapan ve kamuoyunu doğru tarafsız ve ilkeli bir şekilde aydınlatmaya çalışan tüm gazetecilerimizin 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI