USD
EURO
ALTIN

ÇATAK’ta gondol evleri

GAP’ın Bodrumu olarak nitelendirilen Çatak tesislerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gondol evleri yapılacak. Fuat ARSLAN BOZOVA- GAP’ın turizm kenti konumundaki Bozova ilçesinde projeler bir,bir hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede turizmi canlandırma adına Çatak tesislerinde Gondol evleri yapacağı öğrenildi. Bunun müjdesini de geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül verdi. […]

ÇATAK’ta gondol evleri
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • GAP’ın Bodrumu olarak nitelendirilen Çatak tesislerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gondol evleri yapılacak.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- GAP’ın turizm kenti konumundaki Bozova ilçesinde projeler bir,bir hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede turizmi canlandırma adına Çatak tesislerinde Gondol evleri yapacağı öğrenildi. Bunun müjdesini de geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül verdi. Başkan Beyazgül, ‘Bozova ilçemizi turizm alanında cazibe merkezi yapmak için gerek Büyükşehir olarak gerekse Bozova belediyesi olarak büyük projeleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bozova ilçemizde bulunan Çatak tesislerinde yapacağımız Gondol evleri ile birlikte turizm alanında büyük atılımları hayata geçirmiş olacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI