USD
EURO
ALTIN

ÇATAK tesisi yol ağı genişliyor

  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ve ilçelerde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yol açma ve yol genişletme çalışmaların sürdürüyor.Mesire ve piknik alanı olarak bölgeye hitap eden ÇATAT tesislerinin yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.     Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sahil ilçesi Bozova Çatak tesislerinin bulunduğu yolda, genişletme çalışmalarını inceledi. Başkan Beyazgül […]

ÇATAK tesisi yol ağı genişliyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 

  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ve ilçelerde trafik yoğunluğunu azaltmak için
  • alternatif yol açma ve yol genişletme çalışmaların sürdürüyor.Mesire ve piknik alanı olarak bölgeye hitap eden ÇATAT tesislerinin yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sahil ilçesi Bozova Çatak tesislerinin bulunduğu yolda, genişletme çalışmalarını inceledi. Başkan Beyazgül kendi ekip ve ekipmanlarımızla şehrimize hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ve ilçelerde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yol açma ve yol genişletme çalışmaların sürdürüyor. Başkan Beyazgül yol genişletme çalışmalarının yapıldığı Çatak Dinlenme Tesislerine giden yol güzergâhında incelemelerde bulunarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinden bilgi aldı.Özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı misafirlerin akın ettiği Bozova İlçesi’ndeki Dinlenme tesisleri ve piknik alanına giden yolun genişlemesiyle birlikte vatandaşların ulaşım konforu daha da artacak.

“KENDİ EKİP VE EKİPMANIMIZLA HİZMET ÜRETİYORUZ”

Bölgede sürdürülen çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa Bozova- Çatak yol genişletme çalışmalarını Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerle yürütmekteyiz. Yol genişletme çalışmalarında kullandığımız ekip ve ekipmanlar tamamen belediyemize aittir. Ekiplerimiz faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında yolumuz genişlemiş olacak. Çalışmaları yapan ilgili Daire Başkanlıklarımıza ve personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI