USD
EURO
ALTIN

Çanakkale zaferinin 107’ci yılı etkinliği

Çanakkale zaferinin 107.yılı şehitleri anma törenleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı. Fuat ARSLAN Çanakkale zaferinin 107.yılı şehitleri anma törenleri Bozova ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler ilk olarak Hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk anıtında çelenk törenleri ile start aldı. Atatürk anıtında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunma törenine İlçe Kaymakam ı […]

Çanakkale zaferinin 107’ci yılı etkinliği
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Çanakkale zaferinin 107.yılı şehitleri anma törenleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Fuat ARSLAN

Çanakkale zaferinin 107.yılı şehitleri anma törenleri Bozova ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler ilk olarak Hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk anıtında çelenk törenleri ile start aldı. Atatürk anıtında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunma törenine İlçe Kaymakam ı Akın Oruç, Belediye Başkan vekili Mahmut Almaz, kamu kurum ve kuruluş amirlerin yanı sıra gazi ve okul müdür ve öğrenciler katıldı. çelenk sunma törenin andında Bozova Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı ve konferans salonunda devam etti. Çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen kutlama etkinliklerine İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, diğer siyasi parti başkanları, Kamu Kurum ve kuruluş amirleri, STK temsilcileri şehit aileleri, gaziler ve okul müdür ve öğrenciler katıldı. burada yapılan etkinliklerden sonra şehit aileleri ve gaziler onuruna Belediye kır bahçesinde yemek verildi. Yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen kaymakam Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü ve diğer kamu kurum amirleri şehit aileleri ve gaziler sohbet ettiler. Etkinlikler gün boyu devam etti.

FACEBOOK YORUMLARI