USD
EURO
ALTIN

Büyükşehir Bozova’yı şantiyeye çevirdi

Abdullah POLAT BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde başlattığı hizmet atağını Bozova’da devam ettiriyor. Bozova’da Prestij Caddesi, çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi yenilikçi ve ilkeli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, planlı bir şekilde Şanlıurfa’nın geleceğini inşa ediyor. Bu kapsamda Bozova’nın […]

Büyükşehir Bozova’yı şantiyeye çevirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde başlattığı hizmet atağını Bozova’da devam ettiriyor. Bozova’da Prestij Caddesi, çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi yenilikçi ve ilkeli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, planlı bir şekilde Şanlıurfa’nın geleceğini inşa ediyor. Bu kapsamda Bozova’nın yıllardır beklediği hizmetleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.Prestij cadde çalışmaları kapsamında ilçenin alt yapısı sil baştan yenilenirken, ilçeye de Semt pazarı, spor sahası ve park çalışmalarında yakın zamanda başlanılacağı öğrenildi.

ESNAFTAN BÜYÜK SEVİNÇ

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi tarafından Bozova kent merkezinde yapımı halen devam eden Prestij caddesi çalışmalarından dolayı özellikle esnafta büyük bir sevinç yaşanırken, esnaflar uzun zamandan beridir devam eden çalışmaların bir an önce tamamlanması ve asfaltlama işlemlerinin bitirilmesi istediklerini belirtirlerken, ‘özellikle Atatürk caddesi olarak tabir edilen caddenin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Yaz aylarında tozdan kış aylarında ise yağan yağmurdan sonra çamurdan geçemiyoruz. Caddede halen devam eden çalışmalardan dolayı bir çoğumuz sıftah etmeden kepenk kapatmak zorunda kalıyoruz. Caddenin asfaltlanması ile birlikte işlerimizin yeniden canlanacağına inancımız tamdır’ dediler.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI