USD
EURO
ALTIN

Büyük marketlere denetim

Son günlerde özellikle sıvı yağ başta olmak üzere bir çok temel gıda maddesinde artan fiyat artışlarına karşın olarak İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı A.Selam Öncü, Zabıta ekipleri ile İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü Gıda müdürlüğü ekipleri ile Mal Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki büyük marketlerde denetimde bulundular. Fuar ARSLAN Yaşamsal gıda maddesi olarak nitelendirilen […]

Büyük marketlere denetim
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Son günlerde özellikle sıvı yağ başta olmak üzere bir çok temel gıda maddesinde artan fiyat artışlarına karşın olarak İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı A.Selam Öncü, Zabıta ekipleri ile İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü Gıda müdürlüğü ekipleri ile Mal Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki büyük marketlerde denetimde bulundular.

Fuar ARSLAN

Yaşamsal gıda maddesi olarak nitelendirilen başta sıvı yağ olmak üzere diğer gıda ürünlerinde son günlerde artan fiyatlar nedeniyle Bozova kent merkezindeki büyük marketler başta olmak üzere kırsal mahallelerdeki market, bakkal ve diğer gıda satış noktalarında denetimler yapıldı. Kent merkezindeki büyük market denetimlerine İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı A.Selam Öncü,Zabıta ekimleri,Tarım İlçe Müdürlüğü gıda şubesi ekipleri ile Mal müdürlüğü ekipleri tarafından fiyatlarla ilgili denetimler yapıldı. yapılan denetimlerde özellikle sıvı yağ etiket fiyatları başta olmak üzere tarihi geçmiş ürünler ve diğer ürünler tek,tek incelenilerek fiyat etiketleri kontrol edildi. Yapılan denetimlerde özellikle sıvı yağ ürünleri başta olmak üzere stok ve raflarda olması gerekirken kaldırıldıkları düşünülen depolarda da incelemeler yapıldı.

FACEBOOK YORUMLARI