USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya yarı olimpik yüzme havuzu

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova’da büyük projeleri hayata geçirme adına Bozova belediyesi hizmette sınır tanımayarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy ilçede büyük bir eksiklik olarak gördüğü yüzme havuzu için Kırmızıpınar mahallesinde yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu için ilk kazma vuruldu. Özellikle yaz aylarında serinlemek adına Atatürk barajı göletinde yaşanan boğulmalar başta olmak […]

Bozova’ya yarı olimpik yüzme havuzu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova’da büyük projeleri hayata geçirme adına Bozova belediyesi hizmette sınır tanımayarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy ilçede büyük bir eksiklik olarak gördüğü yüzme havuzu için Kırmızıpınar mahallesinde yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu için ilk kazma vuruldu. Özellikle yaz aylarında serinlemek adına Atatürk barajı göletinde yaşanan boğulmalar başta olmak üzere daha güvenli ve hijyenik hem yüzme hem de serinlemek adına yarı olimpik yüzme havuzu yaptırıyor.

BOZOVA İLÇESİNE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Bozova Belediyesi tarafından daha önce belirlenen tüm projeler bir bir hayat geçiriliyor. 2020 yılı başından ülke genelinde başlayan corona virüs covid-19 salgın hastalığı nedeniyle ara verilen projelere Bozova belediyesi normalleşme ile birlikte hız vermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Gençlik merkezi temeli atılırken, cumartesi günü de kent merkezinde büyük eksiklik olarak görülen yarı olimpik yüzme havuzu içinde ilk kazma vuruldu. Kısa sürede tamamlanması beklenen yarı olimpik yüzme havuzu önümüzdeki yaz aylarında tüm Bozova halkının hizmetinde olması bekleniliyor.

FACEBOOK YORUMLARI