USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya muhteşem park

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Geçtiğimiz hafta içerisinde Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker muhtarlardan mahalle sorunlarını dinlerken, görüşmede Bozova belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro’da hazır bulundu.Bozova Gölbaşı Mahallesine yaptırmayı düşündüğü 20 dönümlük park için de muhtarlarla istişare etti. Muhtarlar yapılacak parkın ilçeye nefes aldıracağını ve halkın rahatlıkla gidebileceği bir […]

Bozova’ya muhteşem park
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Geçtiğimiz hafta içerisinde Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker muhtarlardan mahalle sorunlarını dinlerken, görüşmede Bozova belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro’da hazır bulundu.Bozova Gölbaşı Mahallesine yaptırmayı düşündüğü 20 dönümlük park için de muhtarlarla istişare etti. Muhtarlar yapılacak parkın ilçeye nefes aldıracağını ve halkın rahatlıkla gidebileceği bir alan olacağını belirtirlerken, ‘ ilçemize belediye tarafından yaptırmayı düşündüğü 20 dönümlü park ilçemize ayrı bir güzellik ve huzur sağlayacaktır. Yapılacak olan park alanı başta çocuklarımız olmak üzere gençlerimize ve tüm halkımıza hizmet verecektir. Böylesi güzel projelerin belediyemiz tarafında da hizmet alınması hem biz muhtarları hemde tüm halkımızı sevindirmektedir’ dediler. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker ise, ‘ halkımıza her zaman iyi hizmet sunmak bizim görevimizdir. Halkımızın huzuru refahı olması bizleri de memnun etmektedir. Belediyenin tüm imkanlarını kullanarak tüm halkımıza en iyi hizmetleri sunmaktır’ dedi.

BELEDİYEDEN 5 MAHALLEYE TAZİYE EVİ

Bozova belediyesi geçtiğimiz yıl içinde Bozova merkez başta olmak üzere kırsal mahallelere yaptırdığı 16 taziye evinin yanı sıra 5 mahalleye daha taziye evi yaptıracak. Bozova belediyesi Söğütlü,Kargılı,Küpeli, Altınlı ve İkiz mahallelerine taziye evi yapacak. Belediye ve valilik tarafından yaptırılan ve yapılacak taziye evleri 26’ya ulaştı. Taziye evlerinin yapımı yanı sıra yine mevcut taziye evlerindeki başta halı ve diğer eksikliklerini de tamamlamaya çalışan Bozova belediyesi her alanda halka hizmet anlayışı ile çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüyor.

YAYLAK PAZARINI MODERNLEŞİYOR

Bozova Belediyesi Yaylak mahallesinde bulunan hayvan ve açık Pazar içinde çalışmalarına başladı. Hayvan Pazar alanını parke taşı öle döşeyecek olan Bozova belediyesi buraya gelen tüm pazarcılar başta olmak üzere alış veriş için gelen vatandaşlarında rahat bir şekilde alış verişlerini sağlama kolaylığını sağlayacak.

ESKİ HALK EĞİTİM ONARILIYOR

Bozova belediyesi her alanda olduğu gibi kırmızı pınar mahallesinde bulunan eski halk eğitim merkezi binasını yeniden onarak SODES projesi kapsamında kullanılmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Binan onarım tadilat ve bakımı tamamlanması ile birlikte eski halinden eser kalmayacak modern bir şekilde buraya kursa gelenlere hizmet verilecek.

FACEBOOK YORUMLARI