USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya modern MYO şart

Bozova İlçesinde bulunan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulun kapatılmaması ve daha modern bir hale getirilmesi için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve beraberinde belediye meclis üyeleri ve Şoförler ve Esnaf Oda Başkanı Nihat Satıcı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çepik ile rektörlükte görüşerek Bozova’da Meslek Yüksek Okulun kalması ve bölümlerin artırılması için […]

Bozova’ya modern MYO şart
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova İlçesinde bulunan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulun kapatılmaması ve daha modern bir hale getirilmesi için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve beraberinde belediye meclis üyeleri ve Şoförler ve Esnaf Oda Başkanı Nihat Satıcı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çepik ile rektörlükte görüşerek Bozova’da Meslek Yüksek Okulun kalması ve bölümlerin artırılması için ne yapılması gerekiyorsa Belediye olarak hazır olduklarını belirtildi.
  • Harran Üniversitesine bağlı Bozova Meslek Yüksek Okul’un mevcut binasının yeterli olmadığı ve daha modern ve geniş kapasiteli hale getirilmesi içinde Harran Üniversitesi rektörlüğü gerekli girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Belediye olarakta Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘her türlü desteği hazır olduklarını’ söyledi.

 

Özel HABER

BOZOVA- Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksek Okulu’nun daha gelişmesi ve büyümesi adına devreye giren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy geçtiğimiz hafta Bozova Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek üniversite ile ilgili bilgileri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erdinç Şahinöz bilgi aldı. Başkan Aksoy aldığı bilgiler doğrultusunda kapanma noktasına gelen Meslek Yüksek okulu için Belediye Meclis Üyeleri ve Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Nihat Satıcı ile birlikte Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Sabri Çelik ile yaptığı görüşmede Okulun daha da geliştirilmesi ve bölüm sayısının artırılması içinde girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Başkan Aksoy, ‘ilçemizin her alanda gelişmesi adına Belediye olarak her türlü katkı ve desteği sonuna kadar sağlayacağız. İlçemizde bulunan Meslek Yüksek okulun daha da aktif ve faal hale gelmesi içinde ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bunun yanı sıra halı hazırda aldığımız bilgiler doğrultusunda sadece birkaç belli başlı bölümün Bozova Meslek Yüksek okulu bünyesinde açık olduğu bilgisini aldım. İnşallah Rektörlüğün girişimleri ile birlikte ilçemizde bulunan Meslek Yüksek okuluna öğrencilerin gelmesi adına da girişimlerde bulanacaktır’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI