USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya doğalgaz

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova ilçe merkezine doğalgazın gelmesi için daha önce enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı başta olmak üzere gerekli bürokratlarla yapmış olduğu görüşmeler neticesini veriyor. Fuat ARSLAN BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un  en büyük hayallerinden biri olan Bozova’ya doğalgazı getirmekti. Başkan Aksoy Bozova ilçe merkezine doğalgazın gelmesi için daha önce Başta Enerji ve […]

Bozova’ya doğalgaz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova ilçe merkezine doğalgazın gelmesi için daha önce enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı başta olmak üzere gerekli bürokratlarla yapmış olduğu görüşmeler neticesini veriyor.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un  en büyük hayallerinden biri olan Bozova’ya doğalgazı getirmekti. Başkan Aksoy Bozova ilçe merkezine doğalgazın gelmesi için daha önce Başta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin yanı sıra Ankara’da doğalgaz için bir çok bürokrat ve milletvekili ile bir araya gelmişti. Geçtiğimiz hafta Bozova ilçesine doğalgazın verilmesi için 2023 yılı planlanmasına alındığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI