USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya dev projeler geliyor

Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri ile geçtiğimiz aylarda Gençlik spor ile yapılan protokol sonrasında Bozova ilçe geneline 5 adet halı saha,1 adet tenis kortu,2 adet kitap otağı, 2 adet çok amaçlı spor salonu, 1 adet kayıkhane ve 1 adet antrenman salonu ilçeye kazandırılıyor.   Fuat ARSLAN Gençlere ve genç nesile büyük önem veren Belediye Başkanı […]

Bozova’ya dev projeler geliyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri ile geçtiğimiz aylarda Gençlik spor ile yapılan protokol sonrasında Bozova ilçe geneline 5 adet halı saha,1 adet tenis kortu,2 adet kitap otağı, 2 adet çok amaçlı spor salonu, 1 adet kayıkhane ve 1 adet antrenman salonu ilçeye kazandırılıyor.

 

Fuat ARSLAN

Gençlere ve genç nesile büyük önem veren Belediye Başkanı Suphi Aksoy gençler için her geçen gün yeni bir tesis kazandırmaya devam ediyor. En son olarak geçtiğimiz aylarda gençlik spor bakanlığı ile yapılan protokol ile ilçe 5 adet halı saha,1 adet tenis kortu,2 adet kitap otağı, 2 adet çok amaçlı spor salonu, 1 adet kayıkhane ve 1 adet antrenman salonu ilçeye kazandırılıyor. Gençlerin abisi olarak adlandırılan Belediye Başkanı Suphi Aksoy gençlere ayrı bir önem verdiğini bir kez daha kanıtlamış oluyor. Belediye başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bu güne kadar 7’den 77’ye herkese hitap edecek yeni projeleri ilçeye kazandırmaya devam ediyor. En son olarak geçtiğimiz günlere Gençlik spor  Bakanlığı ile yapılan protokol sonrasında ilçeye kazandırılacak olan projeler için 25 ağustosta ihalelere çıkılıyor. İlçe genelinde yapılacak olan yeni tesisler ile birlikte ilçeye ayrı katkı ve değer kazandırılması bekleniliyor.

FACEBOOK YORUMLARI