USD
EURO
ALTIN

Bozova’lı sporcular gururlandırdı

Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen bir çok spor müsabakasında dereceye girerek Şanlıurfa’yı temsil eden Bozova’lı sporcu öğrenciler gururlandırdı. Fuat ARSLAN BOZOVA- 24 Kasım’da Şanlıurfa merkezde düzenlenen Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Bilek Güreşi yarışmalarında Bozova’yı temsil eden Kabacık İmam Hatip Ortaokulu 10 altın madalya,1 gümüş madalya ve 7 bronz madalya kazanarak 2 Nisan 2022 tarihinde Mardin’de […]

Bozova’lı sporcular gururlandırdı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen bir çok spor müsabakasında dereceye girerek Şanlıurfa’yı temsil eden Bozova’lı sporcu öğrenciler gururlandırdı.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- 24 Kasım’da Şanlıurfa merkezde düzenlenen Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Bilek Güreşi yarışmalarında Bozova’yı temsil eden Kabacık İmam Hatip Ortaokulu 10 altın madalya,1 gümüş madalya ve 7 bronz madalya kazanarak 2 Nisan 2022 tarihinde Mardin’de yapılacak olan Bölge Bilek Güreşi yarışmalarında Şanlıurfa’yı temsil etmeye hak kazandılar. 30 kasım tarihinde Şanlıurfa merkezde düzenlenen Kros yarışlarında yine  Kabacık İmam Hatip Ortaokulu Yıldız erkek takımı Şanlıurfa il birincisi olmuştur. 8 Ocak tarihinde Gaziantep ilinde düzenlenecek olan Kros Bölge yarışlarında Şanlıurfa’yı temsil etmeye hak kazandılar. Kabacık İmam Hatip Ortaokulu Yıldız kız Kros takımı ise Şanlıurfa il üçüncüsü oldular. Örgülü Ortaokulu öğrencisi Filiz Nur Tanrıverdi  “Hacı Bektaş-i Veli’yi Anlamak” üzerine düzenlenmiş olan yarışmada Şanlıurfa ilinde 3.olarak dereceye girmiştir.

FACEBOOK YORUMLARI