USD
EURO
ALTIN

Bozovalı kanoculardan bir başarı daha

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Köyceğizde yapılan Bahar Kupası Kano yarışlarına Bozova Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile Bozova 75.Yıl MTAL GSK dan Sporcusu Zilan Yılmazer’in 500 metre K1 de Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkıp Şanlıurfa’yı temsil etmesi gururlandırdı. Sporcu Zilanın dışında Bozova kano takımından 4.5.6. olan sporcular yer aldı. BOZOVALI KANOCULAR YİNE SEVİNDİRDİ […]

Bozovalı kanoculardan bir başarı daha
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Köyceğizde yapılan Bahar Kupası Kano yarışlarına Bozova Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile Bozova 75.Yıl MTAL GSK dan Sporcusu Zilan Yılmazer’in 500 metre K1 de Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkıp Şanlıurfa’yı temsil etmesi gururlandırdı. Sporcu Zilanın dışında Bozova kano takımından 4.5.6. olan sporcular yer aldı.

BOZOVALI KANOCULAR YİNE SEVİNDİRDİ

Katıldıkları her yarışmada derecelerle Bozova’ya dönen Bozova’lı kanocular yine sevindir. Köyceğizde yapılan bahar kupası kano yarışlarında dereceye giren sporcular sevindirirken, gençlerin yarışlara hazırlanıp derecelere girmesinde büyük emekleri olan antrenör Sabri Altundağ, Adem Vuran,İsmet Karacan,Mustafa Köroğlu ve Kano il temsilcisi Murat Zeki Güçlü 75.Yıl MTAL GSK başkanı Ömer Yıldırım 75.Yıl MTAL okul müdürü Ali Çelik Bozova Halk Eğitim Müdürü Necati Taş ve Şanlıurfa GSİM müdürü İbrahim Alp büyük emekleri yer alıyor.

 

FACEBOOK YORUMLARI