USD
EURO
ALTIN

Bozova’dan Halep’e insani yardım

Abdullah POLAT BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı tarafından Bozova genelinde Halep’e yardım kampanyası çerçevesinde Kamu Kurum ve Kuruluşların yanı sıra STK’lar tarafından toplanan yardımlar Halep’e ulaştırılmak üzere Kamyonla Şanlıurfa’ya oradan da tırlarla Suriye’nin Halep şehrine gönderildi. Halep’e insani yardım kampanyası çerçevesinde gönderilen malzemeler Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker’in de katılımları ve Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı ve yönetim kurulu […]

Bozova’dan Halep’e insani yardım
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı tarafından Bozova genelinde Halep’e yardım kampanyası çerçevesinde Kamu Kurum ve Kuruluşların yanı sıra STK’lar tarafından toplanan yardımlar Halep’e ulaştırılmak üzere Kamyonla Şanlıurfa’ya oradan da tırlarla Suriye’nin Halep şehrine gönderildi. Halep’e insani yardım kampanyası çerçevesinde gönderilen malzemeler Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker’in de katılımları ve Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan dualarla gönderildi.öte yandan Bozova Müftülüğü tarafından da Halep için başlatılan yardım kampanyasında 18 bin TL nakdi yardım toplandığı da öğrenildi.

İNSANLIK ÖLMEDİ

Suriye’nin Halep şehrinde masum ve kimsesizlerin sesi olmak ve onlara yardım eli uzatmak adına Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyasında Bozova’da da gerekli destek verildi. Bozova Kaymakamlığı öncülüğünde toplanan yardımlar Bozova İmam Hatip Ortaokulunda toplanırken, toplanan yardımlar yerine ulaştırılmak üzere  geçtiğimiz hafta içinde Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker’in de katılımları kamu kurum ve kuruluş amirleri ile Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Taşçı, ve diğer üyelerinde hazır bulunduğu yardım kamyonu Bozova İlçe müftülüğü vaizi Nevzat Gül’ün yapmış olduğu  dua ile yerine ulaştırılması için yola çıkıldı. Yardımla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, ‘ dernek olarak tüm üyelerimizin katkıları ve destekleri ile 70 torba un Suriye’deki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Halep’e gönderdik. Yardımda katkısı bulunan başta tüm muhtarlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI