USD
EURO
ALTIN

Bozova’da vaka sayısı artıyor

Corona virüs salgın hastalığı tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken, Bozova ilçesinde de Sağlık Bakanlığı tarafından verilen tabloda bir hayli vakaların yüksek olduğu gözlemlendi.   Özel HABER BOZOVA- Bozova Kent merkezi başta olmak üzere bir çok kırsal mahallede vaka sayıların artığı öğrenildi. Bozova ilçe geneline bakıldığında tablo hayli kızardığı ve kırmızıya döndüğü görüldü. Bozova […]

Bozova’da vaka sayısı artıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Corona virüs salgın hastalığı tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken, Bozova ilçesinde de Sağlık Bakanlığı tarafından verilen tabloda bir hayli vakaların yüksek olduğu gözlemlendi.

 

Özel HABER

BOZOVA- Bozova Kent merkezi başta olmak üzere bir çok kırsal mahallede vaka sayıların artığı öğrenildi. Bozova ilçe geneline bakıldığında tablo hayli kızardığı ve kırmızıya döndüğü görüldü. Bozova ilçe genelinde İlçe Kaymakamlığı başta olmak üzere İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği başlatmış olduğu aşılamada istenilen seviyelerde olmadığı görüldü. Bozova ilçe genelinde geçtiğimiz hafta içerisinde haritaya bakıldığında Bozova ilçe merkezinin hemen hemen tüm mahalleleri kırmızı olarak görünüyor.

AŞI OL CORONA OLMA

Salgın hastalığından korunmak için öncelikle aşı olmak gerektiğine değinen sağlık uzmanları, ne kadar erken aşı olunursa o kadar salgın hastalığından kurtulmuş oluruz. Uyarılara uyulmalı aşı sırası gelen veya aşı olmayan herkesin gerekli hassasiyeti göstererek aşı olmaları gerekmektedir. Aşı için neredeyse sağlık çalışanları kapı kapı dolayarak aşı yapıyorlar. Buna rağmen halen aşı olmayan kişi ve kişilerin neden aşıdan kaçtıkları bilinmemektedir.

 

FACEBOOK YORUMLARI