USD
EURO
ALTIN

Bozova’da sosyal belediyecilik hizmeti

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkan Vekili olarak bir yılını geride bırakan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, her alanda eşit hizmet anlayışı ile tüm vatandaşlara belediye hizmetlerini sonuna kadar sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana Bozova kent merkezi başta olmak üzere 16 Taziye evi, Park Bahçeler Öğrenci Eğitim Merkezi,Hoş geldin bebek […]

Bozova’da sosyal belediyecilik hizmeti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkan Vekili olarak bir yılını geride bırakan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, her alanda eşit hizmet anlayışı ile tüm vatandaşlara belediye hizmetlerini sonuna kadar sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana Bozova kent merkezi başta olmak üzere 16 Taziye evi, Park Bahçeler Öğrenci Eğitim Merkezi,Hoş geldin bebek proje, Maddi durumu iyi olmayan çocuklara giyim ve ayakkabı yardımının yanı sıra yeni eğitim ve öğretim yılı başında 10 bin ilk ve orta öğretim öğrencisine kırtasiye yardımında bulunarak adeta sosyal belediyeciliği yaygın hale getirdi. Bunun yanı sıra yine Bozova kent merkezinde halen devam eden Hamam,Fitness salonu, işyeri ve konut yapımının yüzde 80’lik inşaatı tamamlandı.

HERKESE EŞİT HİZMET

Bozova kent merkezinin yanı sıra her fırsatta tüm kırsal mahallelerdeki hizmetlerini de sürdüren Bozova belediyesi 7/24 saat tam hizmet anlayışı ile hizmet veriyor. Bozova belediyesi başta temizlik olmak üzere parke taşı döşeme mahalle içi yolları cadde ve sokakların temizliği stabilizesi ve diğer hizmetlerle adeta göz dolduruyor. Bozova Belediyesi inşaatları tamamlanan ve hizmet giren tüm taziye evlerine bugüne kadar ilk etapta 2 bin metre kare halı döşerken ikinci etapta da bin 500 metre kare keçe ve halı serimin de bunun yanı sıra Bozova’da yeni doğan 44 kız 25 erkek çocuğu da hoş geldin bebek projesi kapsamında hediyeler verdi. Yine taziye evlerine su ve diğer ikramlar içinde desteklerini sürdürüyor. Bozova belediyesi spor ve sporcuya da verdiği destekle adeta sosyal belediyecilik hizmetini sergiliyor. Bozova’da bulunan tüm amatör takımlarına gerek maddi gerekse malzeme yardımında bulundu. Bunun yanı sıra Bozova kent merkezinin yanı sıra bir çok kırsal mahalleye halı saha ve basketbol sahalarını da yaparak gençlerin ve çocukların rahatlı spor yapmalarını sağladı.

PERSONEL HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYOR

Bozova Belediyesindeki tüm birimlerde çalışan memur,işçi ve işkur elemanları günün 24 saatini adeta hizmete ayırmış durumdalar. Bozova kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki hizmetler için gece gündüz demeden çalışan belediye çalışanları bıkmadan usanmadan çalıştıkları görüldü. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, ve Tüm belediye çalışanlarının sergilemiş oldukları hizmetten dolayı da halk tarafından takdir ile karşılanıyor.

BAŞKAN GÖKER HER FIRSATTA ZİYARET EDİYOR

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, gerek hastanede tedavi gören hastalar olsun gerekse evlerinde hasta yatağında olan hastalar olsun onları sürekli olarak ziyaret ederek, yanlarında yer alıyor. Hasta ziyaretlerin yanı sıra tüm taziye ziyaretlerinde Bulunan Göker, esnaf ve halkı da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

HALK GÜNÜNDE HALK SORUNLARINI DİNLEDİ

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker geçtiğimiz Cuma günü Belediye çok amaçlı toplantı salonunda düzenlediği halk gününde halkın sorunlarını dinledi. Halk gününde halkın sorunlarını dinleyen Göker, toplantıya katılan tüm kurum müdürlerine talimat vererek sorunların çözümü noktasında en kısa sürede vatandaşlara geri dönülmesini istedi.

FACEBOOK YORUMLARI