USD
EURO
ALTIN

Bozova’da ilki yaşandı

BOZOVA- Her Yıl buruk bir şekilde kutlanan Dünya Kadınlar günü bu yıl adeta şölen havasında geçti. Bozova Belediye Başkan V. Kaymakam Zekeriya Göker tarafından Bozova kent merkezindeki bayanlar olmak üzere kırsal alanda yaşayan Bayanlar için unutulmayacak bir kadınlar günü yaşattı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bir yılın günleri içerisinde en anlamlılardan biri olan bugünün değeri […]

Bozova’da ilki yaşandı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

BOZOVA- Her Yıl buruk bir şekilde kutlanan Dünya Kadınlar günü bu yıl adeta şölen havasında geçti. Bozova Belediye Başkan V. Kaymakam Zekeriya Göker tarafından Bozova kent merkezindeki bayanlar olmak üzere kırsal alanda yaşayan Bayanlar için unutulmayacak bir kadınlar günü yaşattı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bir yılın günleri içerisinde en anlamlılardan biri olan bugünün değeri tarihinde büyük bir mücadele yatmasından kaynaklanmaktadır. Tarih boyunca ikinci plana atılan kadınlar, hayatın her alanında mücadele ederek hakettikleri saygıyı kazandılar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü de bu büyük mücadeleyi onurlandıran bir gündür. Önemli olan her gün kadınların değerli olduklarını, erkekler gibi hakları olduklarını, canlarının yandığını, yaşamın kaynağı olduğunu hatırlamaktır. Sadece anne ya da kız kardeş olmalarından dolayı değil, birey oldukları için kadınlara her zaman hak ettikleri değeri göstermek gerekmektedir. Bu anlamda Dünya Kadınlar Günü aslında bir semboldür. Kadınlar Günü armağan edilmiş bir gün değildir. Tarih boyunca kadınlar birey olma mücadelesi vermişlerdir. Sosyal, siyasal, ekonomik yaşamda söz sahibi olma mücadelesi veren kadınlar el attıkları tüm alanlarda en az erkekler kadar başarı göstermiş, saygı duyulacak işlere imza atmışlardır.

BİR İLK YAŞANDI

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Bozova Kaymakamlığı tarafından organize edilen program geçtiğimiz hafta boyunca devam etti. Kadınlar günü nedeniyle Kaymakamlık tarafından organize edilen program çerçevesinde ilk gün Kültür Gezisi olmak üzere her anlamda özel bir şekilde kutlandı. Kaymakam Zekeriya Göker’in eşi Suheyla Göker’in katılımları ile gerçekleşen Dünya Kadınlar günü Bozova ilçesinde bir ilk olarak yaşandı.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI