USD
EURO
ALTIN

Bozova’da gençlik coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik spor şenlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.   Fuat ARSLAN 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle coşku ile kutlandı. 19 Mayıs etkinliklerine kortej yürüyüşü ile start aldı. Kortej […]

Bozova’da gençlik coşkusu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik spor şenlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

 

Fuat ARSLAN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle coşku ile kutlandı. 19 Mayıs etkinliklerine kortej yürüyüşü ile start aldı. Kortej yürüyüşüne İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan vekili Türkan Boztepe, Kamu kurum ve kuruluş amirleri, mahalle muhtarları STK temsilcileri, Siyasi Parti başkanları,öğrenci ve vatandaşlar katıldı. kortej yürüyüşünün ardında hükümet konağı bahçesinde İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerle sürdü. Öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle katılımcılara doyasıya bir program sunuldu. Etkinliklere Gençlik Spor İlçe Müdürü İzzet Kılıç’ın konuşmalarını ardında okunan şiirler, jimnastik gösterileri, halk oyunları ve müzikle noktalandı.

FACEBOOK YORUMLARI