USD
EURO
ALTIN

Bozova’da değişim rüzgarı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazırlık için hafta sonunda Bozova Büyük Değişim koleji seviye belirleme sınavı yaptı. Sınav her sınıf düzeyinde yapıldı. Sınava yoğun ilgi gösteren öğrenci ve öğrenci velilerine teşekkür eden Kolej  kurucusu İbrahim Halil Avcı, ‘ sınav amacımız Bozova’da ki öğrencilerimizin seviyelerini belirlemeleridir. Aynı zamanda sınavda yaptıkları derecelerle aldıkları puana göre […]

Bozova’da değişim rüzgarı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazırlık için hafta sonunda Bozova Büyük Değişim koleji seviye belirleme sınavı yaptı. Sınav her sınıf düzeyinde yapıldı. Sınava yoğun ilgi gösteren öğrenci ve öğrenci velilerine teşekkür eden Kolej  kurucusu İbrahim Halil Avcı, ‘ sınav amacımız Bozova’da ki öğrencilerimizin seviyelerini belirlemeleridir. Aynı zamanda sınavda yaptıkları derecelerle aldıkları puana göre gelecek yıl için okulumuzda kayıt indirimi yapmaktır. Gelecek yıl için kayıtlarımız başlamıştır. Erken kayıt avantajlarından öğrencilerimizin yararlanması için gereken özveriyi göstermeye çalışıyoruz’ dedi.

BOZOVA’DA DEĞİŞİM RÜZGARI

Kurulduğu ilk yıldan bu yana sürekli olarak eğitimde yenilik ve öğrencilerin seviyelerini belirme sınavları yaparak Bozova’da eğitime büyük katkı sağlayan Bozova Büyük Değişim Koleji her geçen gün eğitime büyük katkı sağlıyor. Mevcut öğrencilerin yanı sıra üniversiteye hazırlık kursları ile üniversiteye hazırlanan öğrenciler için de bire bir eğitim veren Bozova değişim kolejinin adeta rüzgarı esiyor. Önümüzdeki yıl gerek okul çağındaki öğrenciler olsun gerekse üniversiteye hazırlanacak olan mezun öğrenciler için hazırlıklarını tamamlayan Değişim koleji gelecekte Bozova genelinde üniversiteyi öğrenci sayısını artırarak Bozova eğitim çıtasını biraz daha yükseltmeyi hedefliyor. Gerek tecrübeli öğretmen kadrosuyla gerekse doküman ve ekipman desteği ile eğitim alanında büyük özveri ile eğitim veriyor. Ve vermeye de devam edeceğe benziyor.

ÖĞRENCİLERDE BÜYÜK HEYECAN

Bozova Büyük Değişim Kolejinde hafta sonunda yapılan seviye belirleme sınavına orta okul öğrencileri ile ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak yapılan seviye belirleme sınavında öğrenciler de büyük bir heyecan yaşandı. Öğrenciler gerek kendi bilgilerini gerekse bilgilerini tazeleme için girdikleri seviye belirleme sınavı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak olan değerlendirme sonucunda sonuçlar açıklanacak. Belirleme sınavına özellikle orta okul öğrencileri büyük bir ilgi gösterirken sınıflar adeta doldu taştı. Öğrenciler kadar öğrenci velileri de öğrencilerin sınav süresinde yaşadıkları heyecanı onlarda okul idaresinde ve okul bahçesinde yaşadıkları görüldü.

FACEBOOK YORUMLARI