USD
EURO
ALTIN

Bozova’da Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyetinin 98. Kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Özel HABER BOZOVA- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak 28.Ekim Çelenklerin sunumuyla start alırken, 29 ekimde coşkuyla kutlandı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhuriyet bayramı kutlamaları Bozova ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlamalar ilk olarak Atatürk anıtına […]

Bozova’da Cumhuriyet coşkusu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 29 Ekim Cumhuriyetinin 98. Kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Özel HABER

BOZOVA- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak 28.Ekim Çelenklerin sunumuyla start alırken, 29 ekimde coşkuyla kutlandı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhuriyet bayramı kutlamaları Bozova ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlamalar ilk olarak Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile start aldı. Atatürk anıtında düzenlenen çelenk sunma töreninde Bozova Kaymakamlığı Çelengi ile Belediye Çelengi sunuldu. Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Kamu Kurum  amirleri ile STK temsilcileri ve siyasiler katıldı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ise Kaymakamlık makamında tebrikatların kabulü ile devam etti. Cumhuriyet Bayramı  İlçe Kaymakamı Akın Oruç ile Belediye Başkanının başta öğrenciler olmak üzere tüm katılımcıların kutlandı. Kutlamalarda şiirler,gösterimle sona erdi.

FACEBOOK YORUMLARI