USD
EURO
ALTIN

Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy;fıstık çalıştayı üreticimizin faydasına’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından Ziraat Odası Toplantı salonunda  gerçekleştirdiği Bozova Fıstık Çalıştayı ses getirdi. Çalıştaya Bozova’daki fıstık üreticilerinin yoğun ilgisi ile yapılırken, çalıştaya Gaziantep Fıstık araştırma enstitüsü yetkilileri tarafından önemli bilgiler verildi. Çalıştay ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, ‘İlçe Tarım ve Orman […]

Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy;fıstık çalıştayı üreticimizin faydasına’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından Ziraat Odası Toplantı salonunda  gerçekleştirdiği Bozova Fıstık Çalıştayı ses getirdi. Çalıştaya Bozova’daki fıstık üreticilerinin yoğun ilgisi ile yapılırken, çalıştaya Gaziantep Fıstık araştırma enstitüsü yetkilileri tarafından önemli bilgiler verildi. Çalıştay ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, ‘İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan Bozova Fıstık Çalıştayı çok verimli bir şekilde geçmiştir. Özellikle üreticilerimiz ilgili yapılan her türlü proje ve çalışmaya oda olarak destek veriyoruz. Burada önemli olan tüm üreticilerimizin verimlerin daha nasıl fazla alırlar verimlerinin heba olmaması ve artırılması için yapılan çalışmalardır. Odamız toplantı salonunda düzenlenen çalıştaya oda olarak her türlü desteği verdik. Burada önemli olan üreticilerimizin kazançlarıdır. Onların tasarruflarıdır’ dedi.

ÜRETİCİMİZ MEMNUNSA BİZLERDE MEMNUNUZ

Bozova’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak bulunan Bozova Ziraat Odası çiftçilerin ve üreticilerin menfaatine yapılan her türlü proje ve çalışmaya destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova Tarım ve Orman İlçe müdürlüğü tarafından düzenlenen Bozova Fıstık Çalıştayına destek vererek hem üreticilerin hem de çiftçilerin yararına olan tüm projelere destek verdiklerini belirten Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, ‘ Ziraat Odası olarak bölgemizdeki her türlü üründen daha fazla verim alabilmek adına yapılan proje ve çalışmalara destek veriyoruz. Amacımız burada üreticilerimizin ürünlerini daha iyi koşullarda ekmeleri üretmeleri ve pazarlamalarıdır. İlçemiz tarımsal alanda büyük bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve verimi artırmak adına da oda olarak çalışmalarımız yürütülmektedir. Üreticilerimize gerek bilimsel olarak gerekse fiziki ve yerinde ürün desenin artırılması ve üretim karşısında elde edilecek kazancında hesaplarını yapmaktayız. Üreticimiz ürününde istediği verimi ve fiyatı alıyorsa bu hem bizleri hemde çiftçi ve üreticilerimizi sevindirmektedir. Bozova Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlen Fıstık Çalıştayında emeği geçen başta ilçe müdürü ve diğer tüm personeline şahsım ve üreticilerim adına teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI