USD
EURO
ALTIN

Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa genelinde pamuk fiyatlarına bakanlık tarafından belirlenen fiyatlara üreticilerin tepki göstermesi üzerine Tarım Bakanı ile görüşmek üzere Şanlıurfa Ziraat Oda başkanı Ahmet Eyyüpoğlu başkanlığından tüm ilçe ziraat odaları başkanları olarak görüşme sağladık. Yapılan toplantı sonrasında tarım bakanımız bu konuda gerekli hassasiyetleri göstereceklerini ve fiyatların […]

Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa genelinde pamuk fiyatlarına bakanlık tarafından belirlenen fiyatlara üreticilerin tepki göstermesi üzerine Tarım Bakanı ile görüşmek üzere Şanlıurfa Ziraat Oda başkanı Ahmet Eyyüpoğlu başkanlığından tüm ilçe ziraat odaları başkanları olarak görüşme sağladık. Yapılan toplantı sonrasında tarım bakanımız bu konuda gerekli hassasiyetleri göstereceklerini ve fiyatların yeniden gözden geçireceklerini belirttiler.

MÜJDELİ HABERİ BEKLİYORUZ

Tarım ülkesi olan Ülkemizde üreticimizin sorunlarını dile getirme adına Ziraat Odaları olarak üzerimize düşen görevi fazlası ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Açıklamasında bulunan Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, başta pamuk üreticimiz olmak üzere tüm üreticilerimizin ekmiş oldukları ürünlerinin istenilen fiyatta satılması için bize düşen görevi yerine getirme adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üreticimiz kazanırsa ülkemiz kazanır. Onun için her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanında olacağız. Pamuk ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta tarım bakanlığında yapılan görüşme olumlu geçti. Umudumuz inşallah kısa sürede pamuk üreticimizi sevindirecek fiyatların açıklanması olacaktır’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI