USD
EURO
ALTIN

Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘Bozova üvey evlat değildir’

Haber MERKEZİ BOZOVA- Yıllardır kangren haline gelen Bozova Merkez Sulama Kooperatifi borcundan dolayı binlerce dönümlük arazi sulanmamaktadır. Kooperatif ile ilgili sorunu her bulduğu fırsatta dile getirmeye çalışan Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘bilindiği üzere Cumhurbaşkanım sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılı öncesinde borcu bulunan tüm sulama birliklerin borcunu devletimiz tarafında ödenecektir. Dedi. Şanlıurfa İl genelinde […]

Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘Bozova üvey evlat değildir’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Haber MERKEZİ

BOZOVA- Yıllardır kangren haline gelen Bozova Merkez Sulama Kooperatifi borcundan dolayı binlerce dönümlük arazi sulanmamaktadır. Kooperatif ile ilgili sorunu her bulduğu fırsatta dile getirmeye çalışan Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘bilindiği üzere Cumhurbaşkanım sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılı öncesinde borcu bulunan tüm sulama birliklerin borcunu devletimiz tarafında ödenecektir. Dedi. Şanlıurfa İl genelinde bulunan tüm sulama birliklerin 108 milyon eski para ile 108 trilyon borç ödendi. Ancak Bozova ilçemizde bulunan Merkez Bozova Sulama Kooperatifinin 2 milyonluk yani eski para ile 2 trilyonluk borcunu ödetemedik. Konu ile ilgili olarak özellikle Şanlıurfa Milletvekillerimize gerek rapor halinde gerekse telefon ve şifai olarak bildirmemize rağmen hiçbir şekilde bu borcu ödetemedik’ dedi.

NEDEN ÜVEY EVLAT MUALELESİ GÖRÜYORUZ

Şanlıurfa İl genelinde bulunan tüm milletvekillerimiz sadece kendi ilçe nüfuslarına kayıtlı oldukları bölgelerinden sorumlular yoksa Şanlıurfa il genelinden mi sorumlular bunu çok merak ediyorum. Seçilen her vekil sadece kendi bölgelerinde aldıkları oylarla mı seçildiler yoksa Şanlıurfa il genelinde partilerinin aldıkları oylarla mı seçildiler. Bilindiği üzere bir ilde seçilen milletvekilleri o ile bağlı ilçe belde,mahalle,kasaba,köy mezraları oluşturan tüm yerleşim ve halkın vekilleridir. Açıklamasında bulunan Başkan Almas, ‘ilimizi temsil eden ve vekil olarak görev yapan 14 vekilimiz var benim senin meselelerini bırakarak halkın ve sorunlarını çözme noktasında herkes üzerine düşeni yerine getirmelidir. Milletin oyları ile seçilen vekiller millete hizmet etmek zorundadırlar. İlçemizde yıllardır kangren haline gelen ve borcu yüzünden binlerce dönümlük arazilerin sulanmadığı bir ilçenin sorunlarını milletvekillerimize iletmemize rağmen maalesef bir çözüm bulunmadı veya bulunmak istenmedi. 12 bin dönümlük arazi bugün sulansaydı. Belki de ilçedeki işsizlik olmayacaktı. Belki de verimli arazilerimiz verimsiz ve çoraklaşmayacaktı. Bereketli olarak verim verecek ve ülkemizin kalınmasına katkı sağlanacaktı. Belki de evine aş götürecek binlerce ailemiz olacaktı. Neden bu soruna çözüm getirilmedi. Veya getirilmek istenmedi. İlimizi temsil eden vekillerimiz neden halkın sesine kulak vermiyorlar.neden sadece seçimden seçime halkın karşısına geçip halkla oy için buluşuyorlar. Vekil demek her zaman halkın ilin ilçenin beldenin mahallenin sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturması için mücadele edendir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI