USD
EURO
ALTIN

Bozova sınava hazırlanıyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Yaklaşan üniversite sınavları öncesinde Bozova belediyesi Öğrenci eğitim merkezinde tüm hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bozova öğrenci eğitim merkezi lise son sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik olarak Bozova Sınava Hazırlanıyor kapsamında öğrencilere yaklaşan sınav öncesi konu tekrarları yapıyor.Sabah saat 08:00 da kahvaltı verilmesi ile başlayan etkinlikte her gün 1 ders gören […]

Bozova sınava hazırlanıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Yaklaşan üniversite sınavları öncesinde Bozova belediyesi Öğrenci eğitim merkezinde tüm hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bozova öğrenci eğitim merkezi lise son sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik olarak Bozova Sınava Hazırlanıyor kapsamında öğrencilere yaklaşan sınav öncesi konu tekrarları yapıyor.Sabah saat 08:00 da kahvaltı verilmesi ile başlayan etkinlikte her gün 1 ders gören öğrencilere motivasyon videoları, üniversite tanıtımları,sınavı kazananların başarı öykü videoları, sınav stratejisi hakkında bilgi verilen etkinliklerde öğle yemeğinin ardından kariyer etkinlikleri kapsamında her gün bir meslek gurubunu tanıtıyor. Etkinliklerin 2 hafta süreceğini belirten yazı işleri Müdürü Müslüm TURGUT amaçlarının sadece öğrenci eğitim merkezinde eğitim alan 150 kişi olmadığını ilçedeki tüm öğrencilere dokunarak eğitimde farkındalık yaratmak olduğunu ve sunan için son düzlükte öğrencilerin yanında olmak olduğunu söyledi.

BOZOVA SINAVA HAZIRLANIYOR

Yaklaşan Üniversite sınavları öncesinde Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezi Çıtayı tam yükseltmek ve gelecekte iyi bir kariyer ve üniversite kazındırma adına tüm öğrencilere ders tekrarının yanı sıra motivasyon ve meslek gurupları ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunuyor. Öğrencilere geçtiğimiz hafta içerisinde başlatılan Bozova sınava hazırlanıyor kariyer seminerlerin ilk konuğu Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker oldu. Kaymakam Göker, iyi bir kariyer ve iyi bir üniversite kazanmak adına çok çalışılması düzenli ve rehberlik konularında tecrübeli öğretmenlerden bilgi almaları konusunda da öğrencilere uyarılarda bulundu. Yapılacak olan üniversite sınavında Bozova bu sınavda adeta rekor kırmasını bekliyorum. Tabi ki bu da sizlere bağlı gerek öğrenci eğitim merkezindeki öğretmenlerimiz olsun gerekse halen okullarında devam eden öğrencilerimiz için okuldaki öğretmenler olsun gerekli tüm desteği sizlere sağlamaktadırlar. Tabi bunun yanında size ve ailelerimize de büyük sorumluluklar düşmektedir. Sizlerde başarıyı elde etmek için size sunulan tüm imkanları doğru kullanmanızdır.

ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Yaklaşan üniversite sınavları öncesinde Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezi derslere ve seminerlere katılan öğrencilere sabah kahvaltısı başta olmak üzere öğlen yemeği ve tüm konu anlatımlarının tekrarı ve kariyer seminerleri verilmektedir. Amaç öğrenci eğitim merkezinde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra lise son sınıf öğrencileri ve mezun olan tüm öğrencileri üniversiteli yapmaktır. Türkiye genelinde yapılacak olan Merkezi Öğrenci sınavı olan TYT (Temel Yeterlilik sınavı) öncesinde Bozova Şanlıurfa ve hatta tüm Türkiye genelinde emsali görülmemiş bir uygulamaya imza atan Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezi İlçemiz içerisinde yeni bir Eğitim Faaliyeti daha gerçekleştirdi ve faaliyet 14 Mayıs 2018 ile 18 Mayıs 2018 tarihlerinde de davam edecek.Program hakkında bilgi veren Kurs yetkililerinden alınan bilgi ve izlenimlerimiz neticesinde Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezi sadece kendi öğrencilerine değil, ilçemiz içerisinde ki tüm 12. Sınıf öğrencilerine ve sınava girecek mezun gurup öğrencilerine 2,3 ve 4 Mayıs 2018 tarihlerinde ücretsiz olarak Bozova Belediyesi Çok Amaçlı konferans ve Sinema Salonunda ilk gün sınav sisteminin değişikliği, Motivasyon ve Kaygı konularında verilen seminerler sonrasında Türk Dili ve Anlam Bilgisi Dersi verilerek öğrencilere genel tekrarlar soru çözümler noktasında destek verildi.Eğitim Seminerlerinin ilk Etabının son günü Matematik Fırtınası estirildi ve öğrenciler Sabah 8.00 da başlayan Seminerlerde öğrenciler saat 15.30 a kadar ders dinleyerek Salonun Dışına kadar taştı.Seminerlerde katılım gösteren yaklaşık 320 öğrenciye Sabah kahvaltısı ve öğlen Yemeği ikramları yapılarak çocuklarımızın derslere ilgisi arttırılmaya çalışılmıştır.Seminer Aralarında İlçemiz içerisinde ki Doktor mühendis ve benzeri meslek Erbapları davet edilerek Meslek tanıtımları yapılmış çocuklarımıza bu konuda rol model örnekler sunulmuştur.

Daha önce ilçemizde bulunan Binlerce öğrenciye ücretsiz ders kitapları ve soru bankaları dağıtan Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezi şu sıralar çocuklarımızın başarısı için olağan üstü bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

FACEBOOK YORUMLARI