USD
EURO
ALTIN

Bozova otogarına kavuşuyor

Bozova için büyük önem arz eden Otogar projesi hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden itibaren ilçeye otogar kazandırmak için yapmış olduğu girişimler nihayet sonuçlanıyor. Fuat ARSLAN BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova için tüm projelerini söz verdiği tarihten önce bir bir yerine getiriyor. Bozova ilçesine kazandırılacak olan otogar için daha önce […]

Bozova otogarına kavuşuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova için büyük önem arz eden Otogar projesi hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden itibaren ilçeye otogar kazandırmak için yapmış olduğu girişimler nihayet sonuçlanıyor.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova için tüm projelerini söz verdiği tarihten önce bir bir yerine getiriyor. Bozova ilçesine kazandırılacak olan otogar için daha önce yapmış olduğu girişimler nihayet sonuç veriyor. Göreve geldiği ilk günde Bozova merkezde Eski Bozova lisesi yerine hayata geçirmeyi hedeflediği otogar projesi eski Bozova lisesi yerinde yaşanan tahsis sonrasında Bozova’ya kazandırılacak olan Otogar için Büyükşehir’den de destek olarak kent merkezinde başka bir yerde otogar yapılması için kısa süre içerisinde projesine başlanılacağı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI