USD
EURO
ALTIN

Bozova kaymakamlığında görev değişikliği

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA-Geçtiğimiz hafta başında Bozova ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar Osmaniye Bahçe kaymakamı olarak atanırken,Bozova İlçe kaymakamlığına ise Ordu Çamaş İlçe Kaymakamı Akın Oruç atandı. Kaymakam Halil İbrahim Kazar yeni görev yeri Bahçe’ye gittiği öğrenilirken, Bozova kaymakamlığına atanan Akın Oruç ise bugün ya da bu hafta içinde göreve başlayacağı öğrenildi. KAYMAKAM KAZAR VEDA ETTİ […]

Bozova kaymakamlığında görev değişikliği
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA-Geçtiğimiz hafta başında Bozova ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar Osmaniye Bahçe kaymakamı olarak atanırken,Bozova İlçe kaymakamlığına ise Ordu Çamaş İlçe Kaymakamı Akın Oruç atandı. Kaymakam Halil İbrahim Kazar yeni görev yeri Bahçe’ye gittiği öğrenilirken, Bozova kaymakamlığına atanan Akın Oruç ise bugün ya da bu hafta içinde göreve başlayacağı öğrenildi.

KAYMAKAM KAZAR VEDA ETTİ

Osmaniye Bahçe İlçe kaymakamlığına ataması yapılan Halil İbrahim Kazar, Cumartesi günü görev yaptığı Bozova ilçesinden ayrılarak yeni görev yeri olan Bahçe İlçesine gitti, Bozova Kaymakamlığına atanan Ordu Çamaş Kaymakamı Akın Oruç ise Dün Bozova ilçesine gelerek bugün göreve başlayacağı öğrenildi.

AKIN ORUÇ KİMDİR

1989 yılında Çanakkale Yenice’de doğdu. İlköğrenimini 1995-2003 yılları arasında Yenice’de, orta öğrenimini 2003-2007 yılları arasında Kırklareli Fen Lisesi’nde tamamladı. 2012 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Oruç  evli ve bir çocuk babasıdır.

Kariyeri

2013 yılında kısa bir süre İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalıştı. Ayni yıl İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Ardından yaklaşık 2 yıl Sinop ili Durağan İlçesinde, 1 yıl Giresun ili Piraziz ilçesinde Kaymakamlık yaptı.
Kaymakam Akın Oruç 07.08.2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Çamaş kaymakamlığına atanmıştır. Geçtiğimiz hafta başında ise Bozova ilçe Kaymakamı olarak ataması yapıldı.

 

FACEBOOK YORUMLARI