USD
EURO
ALTIN

Bozova ilçesine büyük müjde!

Geçtiğimiz yıl proje okulu olarak Bozova Kız Anadolu İmam Hatip lisesinden sonra Bozova Anadolu lisesi de proje okulu olarak listeye eklendi.   Kadir KÖSELER BOZOVA- Eğitim öğretim alanında Bozova ilçesi her geçen gün eğitim çıtasına yenisini ekliyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez proje okulu olarak Bozova ilçesinde eğitime merhaba diyen Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden […]

Bozova ilçesine büyük müjde!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz yıl proje okulu olarak Bozova Kız Anadolu İmam Hatip lisesinden sonra Bozova Anadolu lisesi de proje okulu olarak listeye eklendi.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Eğitim öğretim alanında Bozova ilçesi her geçen gün eğitim çıtasına yenisini ekliyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez proje okulu olarak Bozova ilçesinde eğitime merhaba diyen Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden sonra Bozova Anadolu lisesi de eklendi. Bozova ilçesinde gerek eğitim olarak gerekse pansiyon olarak büyük bir önem arz eden Bozova Anadolu lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında proje okulu olarak öğrenci almaya başlayacak. Bozova Anadolu lisesi önümüzdeki eğitim öğretim yılında sınav ile öğrenci alan ikinci lise olacak. Proje okulu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili, ‘ İlçemiz okullarından Bozova Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı’na yapmış olduğu başvuru kabul edilmiş olup okulumuz ”Proje Okulu” olmuştur.İlçemizde Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden sonra 2. Okulumuz Proje okulları listesine dahil oldu. 2021-2022 öğretim yılından itibaren ilçemizde bulunan okula sınavla öğrenci kabul edilecektir. Bu durum ilçemiz eğitimine büyük fayda sağlayacaktır.  Kararın ilçemiz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI