USD
EURO
ALTIN

Bozova Hem’den yeşilay sergisi

1-7 mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şanlıurfa Yeşilay Şubesi tarafından düzenlenen program çerçevesinde Bozova Halk Eğitim Merkezi tarafından Yeşilay sergisi açıldı. 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay kutlama programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Bozova Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat […]

Bozova Hem’den yeşilay sergisi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 1-7 mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şanlıurfa Yeşilay Şubesi tarafından düzenlenen program çerçevesinde Bozova Halk Eğitim Merkezi tarafından Yeşilay sergisi açıldı.

1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay kutlama programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Bozova Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen 5.Hayat Resim Çalıştayı kapsamında ortaya çıkan resimlerin sergisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında gerçekleşti.İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer  açılışta yaptığı konuşmada; “Amacımız Yeşilayımızın 101 yıl önce atalarımız tarafından bırakılan bu mirasını gençlerin ve toplumun sağlıklı yaşaması, Yeşilay’ı daha iyi anlaması ve Yeşilay’ın ilkelerine göre bir hayat sürdürmesidir.” dedi. Yapıcıer sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu manada Yeşilay şube başkanımız Muharrem Çelik,Bozova Halk Eğitim Merkezi müdürümüz Said Boybay’a ve çalıştaya katılan ressamlara ve öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı Muharrem Çelik’de  ‘Bu çalıştayda birlikte resim yapıyoruz sloganı ile anne, baba, öğrenci, öğretmen ve sanatçı birlikte resim yapıyoruz düşüncesiyle yola çıktık. Destek veren katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 30 eserden oluşan yağlı boya resim sergisinin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Halk Eğitim Müdürleri, İl Mem Ar-ge üyeleri ve öğrenciler katıldı.

FACEBOOK YORUMLARI