USD
EURO
ALTIN

Bozova HEM şenliklere damga vurdu

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA –Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen hayat boyu öğrenme şenlikleri Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda 2 gün sergilendi. Şenliklere 13 ilçedeki tüm halk eğitim merkezleri katılırken, şenliklere Bozova standtı adeta damga vurdu. Bozova Halk Eğitimi Merkezi öğretici ve kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler büyük ilgi görürken, ilgi karşısında öğretici […]

Bozova HEM şenliklere damga vurdu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA –Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen hayat boyu öğrenme şenlikleri Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda 2 gün sergilendi. Şenliklere 13 ilçedeki tüm halk eğitim merkezleri katılırken, şenliklere Bozova standtı adeta damga vurdu. Bozova Halk Eğitimi Merkezi öğretici ve kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler büyük ilgi görürken, ilgi karşısında öğretici ve kursiyerlerin bir hayli memnun oldukları görüldü. Her ilçe kendi bünyesindeki kurslarında hazırladıkları eserleri sergilerken, en ilginci Halfeti ve Bozova ilçe halk eğitimi merkezleri dikkat çektiği gözlerden kaçmadığı görüldü.

GÖKERDEN ZİYARET

4-5 Mayıs tarihleri arasında Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Hayat boyu öğrenme şenliklerine Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker’de Bozova standtını ziyaret etti. Standtı ziyaret eden Göker, kursiyerlerin ve öğreticilerin hazırladıkları eserleri önümüzdeki günlerde Bozova ilçesinde de sergilenmesi istendi. Bozova stantını ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker diğer stantları da gezerek bir kıyaslama yaptığı da görüldü. Bozova stantının daha aktif ve işlek olduğunu da sözlerine ekledi.

ÇETİNERDEN TEŞEKKÜR

4-5 Mayıs tarihleri arasında Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda Şanlıurfa Milli İl Müdürlüğü tarafından organize edilen hayat boyu öğrenme şenliklerinde stant açan Bozova Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü büyük ilgi görmesi üzerine bir açıklamada bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Çetiner, ‘ öncelikle bu sergide el emeği göz nurunu hazırlayan başta tüm öğretici ve kursiyerlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca stantımızı ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmayan Başta İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Zekeriya Göker beye ve tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI