USD
EURO
ALTIN

Bozova gücüne belediye sahip çıktı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova’nın en köklü spor kulüplerinden bir olan Bozova Gücü spor kulübü Bozova Belediye bünyesine alınıyor. Kurulduğu günden boyu yana Amatör spor liginde mücadele veren Bozova gücü önümüzdeki sezon ve sezonlarda üst guruplara çıkması için Bozova  Belediyesi Bozova’nın en köklü spor kulübüne sahip çıktı. Seçim çalışmalarında Belediye başkanı seçilmesi halinde başta Bozova gücüne […]

Bozova gücüne belediye sahip çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova’nın en köklü spor kulüplerinden bir olan Bozova Gücü spor kulübü Bozova Belediye bünyesine alınıyor. Kurulduğu günden boyu yana Amatör spor liginde mücadele veren Bozova gücü önümüzdeki sezon ve sezonlarda üst guruplara çıkması için Bozova  Belediyesi Bozova’nın en köklü spor kulübüne sahip çıktı. Seçim çalışmalarında Belediye başkanı seçilmesi halinde başta Bozova gücüne gerekli tüm desteği vereceğini belirten Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy sözünü tuttu. Başkan Aksoy, ‘ilçemizin en köklü spor kulübü olan Bozova gücünü inşallah belediye bünyesine alıyoruz. Diğer spor kulüplerimize de gerekli maddi ve manevi destekler belediyemizce verilecektir. İlçemizin tanıtımına en büyük destek spor ve spor kulüplerimiz olacaktır. Spor demek sadece futbol değildir. Tüm spor branşlarında ilçemizi en işi şekilde temsil edecek tüm takımlarımıza ve sporcularımıza sahip çıkacağız’ dedi.

SPOR KOMİSYONUNDAN GEÇTİ

1986 Yılında kurulan Bozova’nın en köklü spor kulübü olan Bozova Gücü spor kulübünün Bozova belediyesi himayesine geçilmesi için geçtiğimiz hafta başında Belediye spor komisyonu tarafından karar alındı. Komisyon başkanı Ali Ekinci başkanlığında yapılan toplantı sonrasında Bozova gücünün Bozova Belediyesi himayesine alınması için önemli bir karar aldıkların belirterek, ‘ ilçemizin en köklü spor kulübü olan Bozova gücü Belediye bünyesine alınması için komisyondaki tüm arkadaşlarımızla karar aldık. Bozova gücünün belediye bünyesine geçmesinin yanı sıra ilçemizde halen faaliyette olan 75.Yıl MTAL spor kulübü ile Yaylak spor kulübü ve diğer tüm spor kulüplerini de belediye olarak maddi ve manevi destek verilmesi içinde komisyon olarak çalışmalarımız olacaktır. İnşallah Bozova Gücü spor kulübümüz önümüzdeki sezon ve sezonlarda ilçemizi futbol alanında en iyi şekilde temsil edecektir. İlçemizin tanıtımında tüm spor dalları bizim için önemlidir. Belediye ve spor komisyonu olarak bizlerde ilçemizin tanıtımında ve kalkınmasında gerekli önerilerimizi sunacağız’ dedi.

BAŞKAN ÇEVİKTEN TEŞEKKÜR

1986 Yılında kurulan Bozova gücü spor kulübünde futbolcu olarak oynayan ve kulüp başkanı İmam Çevik ise, ‘Bozova Gücü spor kulübümüzün Bozova belediyesi bünyesine alınması öncelikle beni ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımı ve futbolcularımızı sevindirmiştir. Kulübün Belediye bünyesine alınmasında başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Belediye Başkan yardımcılarımız Mahmut Arslan, Onur Rızvanoğlu, Belediye meclis üyelerine ve spor komisyonuna özellikle bugüne kadar hep bizimle birlikte olan ve takımına sahip çıkan taraftarlarımıza ve Bozova gücü sevdalılarına teşekkür ediyorum. Kulüp olarak önümüzdeki sezon inşallah takımımızın olması gereken yere taşıyacağız. Hedefimiz öncelikle üst gruba çıkmak ve daha sonra ise hedeflerimize adım adım ilerlemektir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI