USD
EURO
ALTIN

Bozova duyarlığını gösterecektir

Bozova AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Güçlü yönetime ihtiyaç var. Sağdan ve soldan, düş güçler tarafından beslenilen terör örgütleri tarafından ülkemiz ablukaya alınmak isteniyor. Halkımız iradesini sandıkta gösterip bunlara dur diyecektir dedi. AK Parti Bozova ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekili […]

Bozova duyarlığını gösterecektir
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Güçlü yönetime ihtiyaç var. Sağdan ve soldan, düş güçler tarafından beslenilen terör örgütleri tarafından ülkemiz ablukaya alınmak isteniyor. Halkımız iradesini sandıkta gösterip bunlara dur diyecektir dedi. AK Parti Bozova ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.Toplantıda bir konuşma yaparak Bozovadaki çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: Yeni Türkiye’de tüm sorunları çözme iradesi var. Başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz ve AK Belediyelerde bu anlayış var. Yerel yönetimler olarak biz Bozovaya hizmet ediyorduk. Belediye meclis üyelerimizle birlikte hareket ediyoruz. Bozova yeni bir sürece girdi. Bozovaya olumlu yansıyacağını umuyorum. Belediyecilik anlamında olumlu yansıyacak.Bozova;ya yapılan hizmetler sizindir. Koruyup kollayacak olan sizlersiniz. Sizden aldığımız emaneti hizmet olarak sizlere yapıyoruz. Burada yapılan tüm hizmetlerin tüm sahibi Bozovalılardır. AK Partili belediyeciler kaynağını halktan alır. Halka kulak verir. Planlamayı ona göre yapar diye konuştu.

;ÜLKENİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR

Konuşmasında referandum sürecine de değinen Başkan Çiftçi, teşkilatla birlikte halka yeni anayasayı tanıtmak için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi. Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Başkan Çiftçi, Referandum sürecine girdik. Halkımızın yaklaşımı,feraseti, öngörüsü çok gelişmiş bir toplumuz. Türkiye için fırsat olan bu gelişmeyi en iyi şekilde değerlendireceğimizi düşünüyorum. Ülkenin değişimine ihtiyacı var. Güçlü yönetime ihtiyaç var. Sağdan ve soldan, düş güçler tarafından, beslenilen terör örgütleri tarafından ülkemiz ablukaya alınmak isteniyor. Halkımız iradesini sandıkta gösterip bunlara dur diyecektir. Ülkemiz yeni bir sürece girecektir. Zaman insanımızı geliştirme, aş ve iş sahibi yapma zamanı olacaktır; dedi.

CEVHERİ: BOZOVA HALKI DUYARLILIĞINI GÖSTERECEKTİR

15 Temmuz darbe girişimi sürecinde Bozovalıların güçlü bir ses verdiğini belirten AK Partili vekil Mehmet Ali Cevheri ise O süreçte Bozova bize cesaret verdi. Kol kola meydanları inlettik. Bütün şer odaklarına seslenerek, Ülkeyi bölemeyeceksiniz. Şer odaklarını başa getiremeyeceksiniz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız dedik; diyerek referandum sürecinde aynı duyarlılığı Bozovaların göstereceğini söyledi.

BEYAZGÜLDEN BOZOVALILARA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfadaki toplu açılış programına verilen desteğin  önemli olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı yalnızlaştırmak isteyenlere karşı yanında olduğunu gösteren Bozovalılara teşekkür etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI ANLATTI

Danışma meclisi toplantısı basına kapalı olarak yaklaşık iki saat sürdü. Buradan İlçe teşkilatına geçen Başkan Çiftçi ve Milletvekili Cevheri teşkilat üyeleriyle toplantı yaptı. Başkan Çiftçi Teşkilat üyelerine Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları aktardı. Teşkilatın Referandum sürecinde yapacağı çalışmaları istişare etti. Toplantının ardından Başkan Çiftçi ve Milletvekili Cevheri Bozova esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular. cevheri 1

FACEBOOK YORUMLARI