USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesinden ilaçlama!

Yaz ayların kabusu olan haşere karşın Bozova belediyesi Kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarına başladı.   Abdurrahim ALTUN BOZOVA- Bozova  Belediyesi aylar önce başlattığı ilaçlama çalışmalarını sıcaklıkların artmasıyla beraber yoğunlaştırırken; çalışmaları daha kapsamlı ve hızlı hale getirmek için ekip sayısını artırdı.Sinek, sivrisinek ve haşere ile mücadelesine kış mevsiminde larva döneminde başlayan […]

Bozova belediyesinden ilaçlama!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaz ayların kabusu olan haşere karşın Bozova belediyesi Kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarına başladı.

 

Abdurrahim ALTUN

BOZOVA- Bozova  Belediyesi aylar önce başlattığı ilaçlama çalışmalarını sıcaklıkların artmasıyla beraber yoğunlaştırırken; çalışmaları daha kapsamlı ve hızlı hale getirmek için ekip sayısını artırdı.Sinek, sivrisinek ve haşere ile mücadelesine kış mevsiminde larva döneminde başlayan Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, havaların ısınması ile beraber çalışmalarına son sürat devam ediyor.Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un  talimatları ile daha çok alanda daha hızlı ilaçlama yapılması için ekip sayısında artışa gidildi. Ekipler kırsal ve merkez ayrımı yapmaksızın çalışmaları kapsamında cadde, sokak, apartman bahçeleri, kurum binaları ve kırsalda özellikle hayvan barınaklarında ilaçlama yapıyor. Özellikle yazın sinek, sivrisine ve haşereler ile ilgili mağduriyetlerin yaşanmaması için gayret gösteriliyor.ekipler  Çalışmalarını gece gündüz demeden devam edecek” dedi.

FACEBOOK YORUMLARI