USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesinde A takımı oluşturuluyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 31 Mart yerel seçimlerde Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy belediye de kadroyu oluşturmak için çalışmalara hız verdi. Belediye Başkan yardımcılığına Mahmut Arslan ve Onur Rızvanoğlu getirilirken, önümüzdeki günlerde de diğer birimlerde kadroların oluşturulacağı öğrenildi.Bozova Belediye başkan yardımcılığına getirilen Mahmut Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde gerek meclis üyesi seçildi. Arslan aynı zamanda Büyükşehir […]

Bozova belediyesinde A takımı oluşturuluyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 31 Mart yerel seçimlerde Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy belediye de kadroyu oluşturmak için çalışmalara hız verdi. Belediye Başkan yardımcılığına Mahmut Arslan ve Onur Rızvanoğlu getirilirken, önümüzdeki günlerde de diğer birimlerde kadroların oluşturulacağı öğrenildi.Bozova Belediye başkan yardımcılığına getirilen Mahmut Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde gerek meclis üyesi seçildi. Arslan aynı zamanda Büyükşehir daimi encümen olarak görev yapıyor. Onur Rızvanoğlu ise Haliliye Belediyesinde görev yaban başarılı bir bürokrat olarak bilinmektedir.

MAHMUT ARSLAN KİMDİR

2014 Yerel seçimler öncesinde Kesmetaş mahallesinde muhtarlık görevi yaparken 2014 yerel seçimlerinde Bozova belediye meclis üyesi olarak seçildi. 31mart yerel seçimlerinde Bozova Belediye başkan adayı adayı olan Arslan 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı seçilen Suphi Aksoy ile birlikte seçim çalışmalarında bulundu. ve Başkanlık kontenjanından Belediye meclis üyesi seçildi. Arslan çiftçilik ve ticaretle uğraşmaktadır. Arslan başkan yardımcısı olarak Bozova ilçesine ve halkına hizmet etme noktasında bir çok proje ve hizmete imza atmayı hedefliyor.

ONUR RIZVANOĞLU KİMDİR

2008 yılında Harran Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünden mezun olmasının ardından memuriyet hayatına Adalet Bakanlığı’nda başladı. Çalışırken devam ettiği Harran Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Çevre Mühendisliği eğitimi sırasında sürdürdüğü Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü(Lisans) ve Açık öğretim Fakültesi Adalet Bölümündeki eğitimlerini de eş zamanlı olarak tamamladı. Mezuniyetlerinin ardından tekrar üniversite sınavına girerek Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Yüksek Lisans  alanındaki eğitimlerini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Çevre Mühendisliği alanlarında tamamlayarak Yüksek Mühendis ve Siyaset Bilimci unvanlarını aldı. Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Alanında “Minimum Yakıt Tüketimi Bakımından Çöp Toplama Güzergâhlarının Optimizasyonu” ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında “Yerel Yönetimler ve Hizmette Yerellik(Subsidiarite) İlkesi” üzerindeki çalışmaları ile tamamlayarak aldığı eğitimleri Haliliye Belediyesi’nde yürüttüğü iki ayrı müdürlük(Basın Yayın Halkla İlişkiler ile Bilgi İşlem Müdürlükleri) görevleri sırasındaki saha tecrübesi ile uygulamaya dönüştürdü. Tezi, makalesi ve seminer yayınları birçok uluslar arası dergide yayınlanan Onur RIZVANOĞLU, halen Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına, Bozova Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile de çalışma hayatına devam etmektedir.

FACEBOOK YORUMLARI