USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesi dur durak bilmiyor

Bozova Belediyesi her alanda hizmetlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra 83 kırsal mahalle ve bağlı köy ve mezralarda ulaşım başta olmak üzere kilitli parke taşı,temizlik ve diğer hizmetlerinin sürdürüyor.   Özel HABER BOZOVA- 2019 yerel seçimleri ile Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy,her alanda eşit hizmet anlayışı ile tüm belediye birimleri seferber […]

Bozova belediyesi dur durak bilmiyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi her alanda hizmetlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra 83 kırsal mahalle ve bağlı köy ve mezralarda ulaşım başta olmak üzere kilitli parke taşı,temizlik ve diğer hizmetlerinin sürdürüyor.

 

Özel HABER

BOZOVA- 2019 yerel seçimleri ile Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy,her alanda eşit hizmet anlayışı ile tüm belediye birimleri seferber ederek, 5 yılda bitirilmesi gereken bir çok projeyi 2 yılda tamamladı. Gerek seçim öncesi gerekse seçim çalışmalarında ve göreve geldiği ilk günden itibaren sıraladığı bir çok proje bitti ve bitme aşamasına gelindi. Kent merkezinde yeni yeşil alanlar oluşması için, kent meydanı,Yeşilova parkı,yürüyüş ve bisiklet yolu, yeni cadde ve sokaklar açarken, ilçenin en büyük sorunu olan yeni imar alanını hayata geçirdi. Bunun yanı sıra en son 1967 yılında yapılan soğuk hava deposu ömrünü tamamladığı için ilçeye daha modern soğuk hava deposu yapılması için çalışmalarda bulundu. ilçeye Kütüphane,Gençlik Merkezi, Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, kazandırdı.

KIRSALA TAM HİZMET

Kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde eşit hizmet anlayışı ile tüm birimleri adeta seferber eden Belediye başkanı Suphi Aksoy, hayal denilen bir çok hizmeti kısa sürede tamamlattı. Bir çok kırsal mahalle arasındaki ulaşım ağını tamamlattı. En son olarak Kabacık,Mülkören mahalleleri arasındaki yolu stabilize,yine Argıncık ve Argıncık mezrası Gülünce arasındaki kullanılmayan yolu stabilize serimi yaptırarak hizmette sundu. Bu mahallelerin yanı sıra bir çok mahalle ve mezra arasındaki yolları da faaliyet açtırdı.

DAHA TEMİZ VE HİZMET BİR YAŞAM İÇİN

88 Mahalleye özellikle yaz aylarında sivri sinek,kara sinek,lavra,diğer haşerelerden  vatandaşların mağdur ve rahatsız olmamaları için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürekli olarak ilaçlama çalışmaları yapıldı, yapılmaya devam ediliyor.

FACEBOOK YORUMLARI