USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesi çalışıyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy Belediye hizmetlerinin her alan yayılması için tüm belediye çalışanları başta olmak üzere çalışmaların aralıksız olarak sürdürülmesi için talimatları bir bir veriyor. Bozova belediyesi temizlik işleri başta olmak üzere fen işleri ve diğer tüm birimler tam gün mesai yaparak hizmet veriyor. Bozova halkına daha iyi hizmetlerin verilmesi […]

Bozova belediyesi çalışıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy Belediye hizmetlerinin her alan yayılması için tüm belediye çalışanları başta olmak üzere çalışmaların aralıksız olarak sürdürülmesi için talimatları bir bir veriyor. Bozova belediyesi temizlik işleri başta olmak üzere fen işleri ve diğer tüm birimler tam gün mesai yaparak hizmet veriyor. Bozova halkına daha iyi hizmetlerin verilmesi için çalışmalar aralıksız olarak sürdürülürken, seçim çalışmalarında Bozova ilçesine yapılması planlanan projelerinde bir bir hayata geçirilmesi içinde çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.

AKSOY HIZLI BAŞLADI

Bozova kent merkezinde hizmetlerin daha hızlı ve yapılması için tüm belediye birimlerini adeta seferber eden Başkan Suphi Aksoy,halkın tüm ihtiyaçlarına uygun olarak belediye hizmetlerinin verileceğini, Belirterek, ‘ Belediye hizmet kapısıdır. Onun için hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması ve hizmetlerin zamanında yerine getirilmesi için gerekirse günün 24 saati hizmet verilecektir. Belediye olarak verilen hizmetler daha hızlı ve zamanında yapılacaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren belediye hizmetlerini daha iyi ve verimli hale getirmek ve halkımızın tüm sorunlarını çözüme kavuşturma adına çalışıyor ve çalışacağız’ dedi.

YAYLAK PAZARI ÜCRETSİZ

Göreve gelir gelmez Bölgenin en büyük hayvan ve sebze meyve giyim pazarı olan Yaylak pazarı girişinde alınan ücretin alınması için talimat veren Başkan Suphi Aksoy tüm pazarcılar tarafından takdirle karşılandı. Yaylak pazarına çevre iller başta olmak üzere tüm çevre köy ve ilçelerinde pazara geldikleri biliniyor. Yaylak pazarında her Pazardan sonra temizlik işleri de hızlı bir şekilde yapılarak hijyen hale getiriliyor.

CADDE VE SOKAKLAR HER GÜN TEMİZLENİYOR

Bozova kent merkezinde bulunan ana cadde ve mahalle arasındaki tüm ara sokaklar her gün temizlenerek daha temiz ve hijyen hale getiriliyor.temizlik işleri müdürlüğü ekipleri günün belirli saatlerinde çöp toplamasının gece geç saatlere kadarda sürdürüyor. Bozova kent merkezinde bulunan çöp konteynırların da hijyen hale getirmek içinde gerekli temizlik çalışmaları yapılıyor. Yaklaşan yaz ayrı öncesinde Bozova kent merkezinde kara sinek başta olmak üzere sivri sinek ve haşerelerden halkın rahatsız olmaması içinde ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

BELEDİYEDEN SOSYAL DESTEK

Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy seçim çalışmaları döneminde tüm okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin gezi içinde verdiği sözlerini yerine getirdi. Geçtiğimiz hafta içerisinde yüzlerce öğrenciyi gezi için Mardin iline göndererek sosyal destekte bulundu. Bunun yanı sıra yine yaklaşan ramazan ayı öncesinde maddi durumu iyi olmayan 500 aileye gıda paketi verileceği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI