USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘Her şey Bozova için’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye kazandırmaya çalıştığı projelerin takibi amacıyla yeniden Ankara’da. İlçesi Bozova’ya kazandırmayı düşündüğü yatırım ve projeler için başkentteki kapıları daha önce de aşındıran Başkan Aksoy, projelerinin takibini ve desteğin devamlılığını sağlamak amacıyla başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Türkiye’de Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkını kazanmasının 85. yıl dönümü […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;	‘Her şey Bozova için’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye kazandırmaya çalıştığı projelerin takibi amacıyla yeniden Ankara’da. İlçesi Bozova’ya kazandırmayı düşündüğü yatırım ve projeler için başkentteki kapıları daha önce de aşındıran Başkan Aksoy, projelerinin takibini ve desteğin devamlılığını sağlamak amacıyla başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

Türkiye’de Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkını kazanmasının 85. yıl dönümü vesilesiyle Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası programına katılan Başkan Aksoy, program sonrası bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci’yi ziyaret eden Başkan Aksoy, AK Parti Genel Merkez Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar ile de bir araya gelerek ilçesinde gerçekleştirmek istediği projeler ile ilgili görüşmelerde bulundu.‘Bozova her şeyin en güzeline layık’ sloganı ile ilçeye hizmet için büyük çaba gösteren Başkan Aksoy, “İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza gece gündüz durmadan devam ediyoruz. Bozova’da en güzel hizmetleri gerçekleştireceğimizden hemşehrilerimizin de hiç şüphesi olmasın. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçeme hizmet için var gücümle çalışacağım.” dedi.

DEDİKODULARA İTİBAR EDİLMEMELİ

Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy Gazetemiz imtiyaz sahibi Abdurrahman Elçi ile yaptığı görüşmede, belediye hizmetleri halk içindir. Halka yapılan hizmetler noktasında her zaman hesap verecek durumdayım. Halkımız tarafından yapılan tüm dedikodulara aldırmamalarını istiyorum. Belediyeye gelen her kuruş halkımız ve ilçemiz için harcanmaktadır. En son aldığımız bazı duyumlara göre, özellikle kent merkezinde yapmayı düşündüğümüz meydan parkı için bazı harcamalar yapıldığı ve bu harcamaların faturalandırıldığı söylenmiştir. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Meydan park projesi için belediyenin kendi araç ve ekipmanları çalışmıştır. Tüm halkımızda bunu gördü ve bilmektedir. Yıkılan işyeri ve konutlardaki hurdalar bile satılarak yine kent merkezinde bulunan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza harcanmıştır. Hedeflerimiz var bu hedeflerimizi yerine getirme adına çalışıyoruz. Halkımızdan bize biraz daha zaman ve süre vermelerini istiyorum. Vaat ettiklerimiz tüm proje ve çalışmalarımızı yerine getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve endişe olmasın gerek seçim çalışmalarında gerekse seçildikten sonra hiç kimseye iş sözü vermedim nedeni ise Belediyeye gelen ödenekler belli bu ödenekler doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştirme adına hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Belediye gelen tek bir kuruş hizmet dışında bir yere verilmedi ve verilmeyecektir. Gelen tüm ödenekler 58 bin halkımızın hakkı vardır. Bu hakkı da kimseye yedirecek değiliz. Halka için gelen para halk için harcanacaktır’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI