USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘Bozova’ya yakışır meydan yapacağız’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Mart yerel seçimler öncesinde Belediye başkanı seçilmesi halinde Bozova kent merkezine güzel bir meydan kazandıracaklarını belirten Bozova belediye Başkanı Suphi Aksoy bu sözünü de yerine getiriyor. Bozova ilçe merkezine 3 bin m2 alanda yapılması planlanan meydan için çalışmalar başlayan Bozova belediyesi kısa sürede meydanın ilçeye kazandırılması içinde büyük bir uğraş içinde […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;	‘Bozova’ya yakışır meydan yapacağız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Mart yerel seçimler öncesinde Belediye başkanı seçilmesi halinde Bozova kent merkezine güzel bir meydan kazandıracaklarını belirten Bozova belediye Başkanı Suphi Aksoy bu sözünü de yerine getiriyor. Bozova ilçe merkezine 3 bin m2 alanda yapılması planlanan meydan için çalışmalar başlayan Bozova belediyesi kısa sürede meydanın ilçeye kazandırılması içinde büyük bir uğraş içinde olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içinde meydanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy ve beraberinde Başkan yardımcısı İlhan Ziro,Meclis Üyesi Ali Ekinci, ve vatandaşlarla projeyi yerinde incelediler.

BAŞKAN AKSOY DAHA GÜZEL PROJELER OLACAK

Bozova İlçe merkezine yapılacak kent meydanın yanı sıra ilçeye otogar, halpazarı,küçük sanayi sitesi ve diğer projelerinde bir bir hayata geçirileceğini Belirten Başkan Aksoy, ‘seçim öncesi ve seçim sonrası verdiğim tüm sözlerimiz yerine bir bir getireceğiz. Hedefimiz ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek ve bölgenin incisi yapmaktır. Bundan eminim önümüzdeki birkaç ay içerisinde ilçemizin vizyonu ve misyonu nasıl değiştiğini başta halkımız görecektir. Hizmetlerin aktif ve akışı içinde halkımızın bize biraz süre vermesini ve hizmetlerin nasıl yapıldığı yakında görecektir. Her zaman şunu söylüyorum. Yapamayacağım hiçbir projeye söz vermem belediyenin imkanları doğrultusunda hazırladığımız projelerimizle bütçe ödeneklerimizle hareket ediyor. Ve çalışmalarımızı ona göre planlı ve projeli bir şekilde sürdürüyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI