USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘Bozova GAP’ın incisi olacak’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova ilçesi yakın bir gelecekte bölgenin incisi olacağını belirterek, yapılan hizmetler ve yapılacak hizmetlerle ilgili olarak her zaman herkesin görüşünü alarak projeler üretiyor. Bozova kent merkezine bir meydanın oluşması için 31 mart yerel seçimler öncesi verdiği sözünü yerine getiriyor. Bozova kent merkezinde bulunan bir çok işyeri ve […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;	‘Bozova GAP’ın incisi olacak’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova ilçesi yakın bir gelecekte bölgenin incisi olacağını belirterek, yapılan hizmetler ve yapılacak hizmetlerle ilgili olarak her zaman herkesin görüşünü alarak projeler üretiyor. Bozova kent merkezine bir meydanın oluşması için 31 mart yerel seçimler öncesi verdiği sözünü yerine getiriyor. Bozova kent merkezinde bulunan bir çok işyeri ve dükkanı istimlak ederek meydan yapılması için ilk çalışmalara başladı. Bozova kent merkezine yapılacak meydan için yerinde ve hazırlanan projeyi inceledi. Meydanın yapılması için önümüzdeki günlerde de istimlak edilen işyeri ve dükkanların yıkımına başlanacağını söyleyerek, ‘ ilçemizi bölgenin incisi yapma adına her türlü proje ve planlarımızı yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe merkezinde meydan başta olmak üzere kültür merkezi ışıklandırma,yol genişletme ve diğer hizmetlerimiz aralıksız olarak sürmektedir. İnşallah önümüzdeki aylarda da ilçemize 50’den fazla konutu ilçeye kazandırmayı hedefliyoruz. Bozova ilçemiz bugüne kadar verdiği göçü yeniden geri alacaktır. İlçemiz gelişecek güzelleşecek ve kalkınacaktır. Elbetteki ilçemizin en büyük sorunlarının başında işsizlik gelmektedir. İşsizlikle ilgili olarakta başta ilçemize kazandıracağımız sanayi sitesi ve diğer işletmelerin açılması ve yeni işyerlerinin kurulması içinde gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Belediye iş kapısı değil hizmet kapsı olarak herkese eşit hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam edecektir. Bunun yanı sıra gençlerimize büyük önem veriyoruz. Başta spor olmak üzere diğer alanlarda da onlar gerekli desteği veriyor ve vermeye de devam edeceğiz’ dedi.

KIRSAL VE MERKEZDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Özellikle kış ayları gelmeden önce tüm mahallelerimizdeki çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz açıklamasında bulunarak, ‘kırsal mahallelerimizdeki başta parke ve bordur taşı döşeme işi,stabilize yol çalışmaları ve diğer çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam etmektedir. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde kırsaldaki tüm mahallerimizde çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Gönül belediyeciliği anlayışı ile hizmete devam ediyoruz. Ekiplerimiz tam anlamıyla sahada çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI