USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘halka hizmette mesai olmaz’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Mart yerel seçimlerinde Bozova Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden itibaren halkın sorunlarını sıkıntıların ve belediyecilik alanında neler yapılması konusunda çalışmalar hızlı başladı. Kent merkezinde acil yapılması gereken hizmetlerin hızlı ve zamanında yapılması için talimatlar vererek çalışmalarını sürdürüyor. Belediye de kadrosunu şekillendiren Başkan Aksoy ramazan ayı sonrasında hizmetlerin […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;  ‘halka hizmette mesai olmaz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Mart yerel seçimlerinde Bozova Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden itibaren halkın sorunlarını sıkıntıların ve belediyecilik alanında neler yapılması konusunda çalışmalar hızlı başladı. Kent merkezinde acil yapılması gereken hizmetlerin hızlı ve zamanında yapılması için talimatlar vererek çalışmalarını sürdürüyor. Belediye de kadrosunu şekillendiren Başkan Aksoy ramazan ayı sonrasında hizmetlerin daha da aktif ve hızlı yapılması için günün 24 saati hizmet edileceğini belirtti. Ramazan ayı dolayısıyla her iftar sonrasında halk ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksoy, ‘halkımızın her zaman yanında yer alacağız. Halkımızın taleplerini sorunlarını yerinde dinleyecek ve çözümü noktasında görüş alış verişinde bulunacağız. Belediyeyi halkımızla birlikte yönetecek halkımızın sesine kulak vererek çalışacağız’ dedi.

HALK MEMNUN

Her günü bir vatandaşın evinde iftarını açan Belediye başkanı Suphi Aksoy halkın sofrasına konuk olmaktan ziyade gönüllerine de misafir olmak için evlerine konuk oluyor. İftar sonrasında ise halkla bir araya gelerek sohbet ve eden Başkan Aksoy, halkın taleplerini sorunlarını ve yapılması gereken hizmetler için görüş alış verişende bulunuyor. Belediye başkanı Aksoy’un halk  ile sürekli iç içe olması halk tarafından memnuniyetle karşılandığı öğrenildi. Sahura kadar halk ile iç içe olan Başkan Aksoy kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki halkla da bir araya gelerek onlarında talep ve sorunlarını dinliyor.

HİZMETTE MESAİ OLMAZ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Belediye kapısı hizmet kapısıdır. Hizmette mesai olmaz, mevcut ekibimizle birlikte günün son saatine kadar hizmetlerimiz devam etmektedir. Gündüz kent merkezi ve kırsal mahallelerimizde temizlik başta olmak üzere diğer hizmetlerde de aksama olmadan devam etmektedir. Halkımızın rahat ve huzurlu bir yaz geçirmeleri içinde gece geç saatlere kadar gerek kent merkezi gerekse kırsal mahallelerimizde ilaçlama ekiplerimiz tarafından ilaçlama yapılmaktadır. Hizmette süreklilik esastır. Bu sürekliliği sürdürmek içinde önümüzdeki günlerde daha sıkı bir çalışma temposu içerisine gireceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI