USD
EURO
ALTIN

Bozova altın çağını yaşayacak

Abdullah POLAT BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa kent merkezi başta olmak üzere 13 ilçede yaptığı proje ve hizmetler bir bir hizmete giriyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Bozova kent merkezinde 28 dönüm arazi üzerinde yapılması planlanan kent parkı temel atma töreni ve yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan spor kompleksi hizmete açıldı. Düzenlenen açılışı ve […]

Bozova altın çağını yaşayacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa kent merkezi başta olmak üzere 13 ilçede yaptığı proje ve hizmetler bir bir hizmete giriyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Bozova kent merkezinde 28 dönüm arazi üzerinde yapılması planlanan kent parkı temel atma töreni ve yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan spor kompleksi hizmete açıldı. Düzenlenen açılışı ve temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi başta olmak üzere daire başkanları, Bozova Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker, Bozova AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Şoförler ve Esnaf Oda Başkanı Nihat Satıcı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Bozova Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara, Gençlik Kolları başkanı Cemil Taş, Büyükşehir Belediyesi Bozova Şube Müdürü Vedat Güzel, Bozova ŞUSKİ Müdürü Mustafa Sönmez, Bozova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif başkanı Yılmaz Akman, Bozova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Aksoy Mahalle muhtarları, çok sayıda vatandaş katıldı.

BOZOVA ALTIN ÇAĞINI YAŞACAK

Açılış töreninde bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ‘başta Bozova Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker başta olmak üzere tüm daire başkanlarımız İlçe Teşkilatı ve diğer vatandaşlarımızın desteği ile ilçemizi en güzel çağını yaşatacağız. Bozova’ya 100 yıllık yatırım yapmaktayız. Başta alt ve üst yapı olmak üzere içme suyu atık tesis ve diğer tesisler içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bozova ilçemiz bizim için önemli bir yere sahiptir. Kısa sürede yapılan hizmetleri göreceksiniz. Büyükşehir Belediyesi ve Bozova belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmetleri sunacağız. Bugün burada temelini attığımız 28 dönümlük Kent Parkının yanı sıra yine büyükşehir belediyemiz tarafında açılışı gerçekleştirdiğimiz spor komplesi ile birlikte hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra yine gençlerimize ve bayanlarımıza yönelikte projelerimiz var onları da kısa sürede hizmete sunacağız’ dedi.

YAYLAK İMAM HATİBE SPOR KOMPLEKSİ

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi her alanda hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Cuma günü Bozova kent merkezinde açılışı gerçekleştirilen spor kompleksinin yanı sıra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak mahallesindeki Yaylak Anadolu İmam Hatip lisesindeki spor kompleksini de hizmete açtı. Açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker, Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün, Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde bur konuşma yapan Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ‘ her alanda olduğu gibi Büyükşehir olarak eğitime de büyük yatırım ve destek vermekteyiz. Geleceğimiz olan öğrenci ve çocuklarımıza iyi bir gelecek ve yatırım bırakma adına her türlü desteğimiz veriyoruz. Ben eğitimimi çok zor şartlar altında tamamladım. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almaları ve hiçbir zorlukla karşılamamaları içinde büyükşehir belediyesi olarak tüm desteği vermekteyim ve vermeye de deva m edeceğim. Bugün burada açılışı gerçekleştirdiğimiz halı ve basketbol sahası tüm öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.

EKİNCİDEN TEŞEKKÜR POTRESİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak Mahallesinde yapılan spor kompleksi ve diğer hizmetler için AK Parti Bozova Belediye Meclis Üyesi Ali Ekinci, karakalem olarak hazırlattığı portreyi Büyükşehir Belediye Başkanına hediye etti. Bunun yanı sıra yine Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesine yaptırılan spor kompleksi ve diğer hizmetler içinde Okul Müdürü tarafından plaket hediye edildi.

BOZOVAYA MUHTEŞEM PARK

Büyükşehir Belediyesi tarafından Her İlçeye Park; yapım projeleri kapsamında Bozova Kent Parkının resmi temelini atarak ilçeye nefes alacağı bir alan oluşturuyor. İlçede gençlerin spor aktivitelerini yapabileceği spor kompleksini de tamamlayarak resmi açılışı gerçekleştirdi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova merkezde yapılan kent parkının temeli Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ninde katılımıyla atıldı. Aynı program çerçevesinde ilçede yapılan spor kompleksinin de açılışı gerçekleşti. Programa Başkan Nihat Çiftçi’nin yanı sıra Bozova Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, meclis üyeleri, muhtarlar, AK Parti ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.Açılış öncesi bir konuşma yaparak spor kompleksinin ve yapımı süren parkın Bozovalılara hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiftçi, Parkımızın yapımı devam ediyor. Resmi temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Bozovalılar burada piknik yapma ve dinlenme imkanına kavuşacaklar. Güzel ve yeşil bir alanı ilçemize kazandırıyoruz. Spor tesisimizi tamamladık. İşletmesini ilçe Belediyemize devrediyoruz. Semt pazarını da devrediyoruz. Gençler için tesis açıyoruz. Gençlerin çalışması, gelişmesi ve okuması lazım. Yarının kurum müdürleri ve belediye başkanları gençlerdir. Gençler için çalışıyoruz. Gençlerde bu mekanlara sahip çıkacaklar. Spor turnuvaları yaparak buradan faydalanabilirler diye konuştu.Başkan Çiftçi’nin ardından söz alan Bozova Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker da, ilçeye yönelik yatırımlarından dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından parkın temeli atıldı. Bozova merkezde 28 Bin metrekarelik park içerisinde; Spor sahası, koşu parkuru, spor alanları, meydan, oyun grubu, oturma birimleri ve kamelyalar yer alacak. Temel törenin ardından spor tesisinin açılışı gerçekleşti.Başkan Çiftçi ve beraberindekiler spor sahasında gençlerle bir araya gelerek bir süre sohbet park1ettiler.

FACEBOOK YORUMLARI