USD
EURO
ALTIN

Bozova AK Adayına sahip çıkıyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler 41 gün kısa bir süre kalırken, Tüm siyasi parti belediye başkan adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Partiden Bozova Belediye başkan adayı olan Suphi Aksoy’a 7’den 70 herkes destek veriyor. Bozova ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a destek her geçen gün artıyor.AK Parti Şanlıurfa […]

Bozova AK Adayına sahip çıkıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler 41 gün kısa bir süre kalırken, Tüm siyasi parti belediye başkan adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Partiden Bozova Belediye başkan adayı olan Suphi Aksoy’a 7’den 70 herkes destek veriyor. Bozova ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a destek her geçen gün artıyor.AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayları Kanal Urfa imtiyaz sahibi İbrahim Toru ve Dr. Fatih Aksoy ile birçok Bozovalı aile, AK Başkan adayı Suphi Aksoy’a her zaman destek olacaklarını belirttiler.Şanlıurfa’lı işadamı ve Caybeyli Aşiretinden önde gelen Selhattin Canbeyli ve akrabaları, destek olmak için seçim bürosuna gelirlerken, bunun yanı sıra Bozova kent merkezindeki bir çok aile ve kırsal mahallerdeki aileler AK adayı Aksoy’a destek vermek için adeta seçim bürosuna akın ediyorlar. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayı olan Suphi Aksoy’;a destekler artıyor. Yaylak eski Belde Başkanı İbrahim Halil Göçer ile ailesi, Yaylak Mahallesinden Ekinci ailesi, Bozova Merkezden Arslan ailesi, Albayrak ailesi, Keçeli ailesi, Yaslıcadan Akbulut ailesi,Çetiner Ailesi Karaçizmeli ailesi Akcan ailesi kırsal mahalledeki seçmen ve vatandaşlar Aksoy’a tam destek vereceklerini açıkladı.

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, destek olan ailelere ve Milletvekili aday adayları İbrahim toru Dr. Fatih Aksoy’a teşekkür etti. AK Vekil aday adayları Toru ve Aksoy’dan destek Öte yandan Kanalurfa sahibi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Toru ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’un Seçim Bürosunu ziyaret ederek kendisine destek olduklarını söyleyip, çevrelerini, tanıdıklarını, dostlarını da AK Partiye oy vermeleri konusunda yönlendireceklerini söyledi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINDANDA DESTEK

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Partiden Bozova Belediye Başkan aday adayı olan adaylar AK Parti Belediye başkan adayı olan Suphi Aksoy’a destek vermek için seçim bürosuna gelerek desteklerini açıkladılar. Aday adayları başında Hüseyin Çetiner, Hakan Akgün, Basri Yıldırım, Aydın Yener, İbrahim Halil  Çetiner, Mehmet Emin Çetiner, Halil Akcan, Mustafa Karaçizmeli, Mehmet Mermer, Mustafa Arslan, Mahmut Arslan, Ahmet Gül,Necati Satıcı, Ömer Yıldırım,İsmail Karaçizmeli, Hakim Uzuner, 

ŞOFÖRLER ODASINDAN TAM DESTEK

Bozova esnaf ve sanatkarlar ve şoförler oda başkanı Mehmet Nihat Satıcı Satıcı ailesi ile birlikte AK Parti Bozova Belediye başkan adayı Suphi Aksoy’un seçim bürosuna gelerek tam destek olacaklarını belirttiler. Öte yandan Bozova’da kanat önderi Mehmet Gül ve ailesi de Aksoy’a destek olmak için seçim bürosuna gelerek tam destek olacaklarını belirttiler.

FACEBOOK YORUMLARI