USD
EURO
ALTIN

Bölgenin en büyük sağlık ocağı hizmete giriyor

Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan mevcut sağlık ocağının hizmete cevap vermemesi üzerine Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirilen ve yerine daha modern yapılan sağlık ocağında sona geldiği öğrenildi.   Kadir KÖSELER BOZOVA- Sağlık alanında ihtiyaçları karşılama adına Sağlık Bakanlığı Yatırım hizmetleri tarafından Bozova merkezin yanı sıra kırsal mahallelerinde bulunan sağlık ocaklarının da daha modern hale getirme […]

Bölgenin en büyük sağlık ocağı hizmete giriyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan mevcut sağlık ocağının hizmete cevap vermemesi üzerine Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirilen ve yerine daha modern yapılan sağlık ocağında sona geldiği öğrenildi.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Sağlık alanında ihtiyaçları karşılama adına Sağlık Bakanlığı Yatırım hizmetleri tarafından Bozova merkezin yanı sıra kırsal mahallelerinde bulunan sağlık ocaklarının da daha modern hale getirme adına çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Yıllar önce Yaylak Kırsal mahallesinde hizmette olan sağlık ocağının ihtiyaca cevap vermemesi üzerine daha önce ihalesi yapılan ve yıkımı gerçekleştirilen sağlık ocağının yerine daha modern sağlık ocağının yapılması çalışmalarına başlanmıştı. Kısa sürede bitme aşamasına gelen sağlık ocağının önümüzdeki aylarda tamamlanarak hizmete açılması bekleniliyor. Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan Sağlık Ocağı bölge kırsal mahallelerine de hizmet vermesi bekleniliyor. Sağlık ocağı ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Belediyesi Meclis Başkan vekili ve encümeni Ali Ekinci, ‘ AK Parti Hükümeti olarak her alanda oluğu gibi sağlık alanında ülkemizi ilimiz ilçemizi ve kırsal mahallelerimizde bulunan sağlık tesislerinin daha da modern ve teknolojik olarak istenilen donanıma sahip olması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaylak mahallemizde yeni sağlık ocağımızın inşaat çalışmasının sonuna gelinmektedir.çok güzel hizmet yapılmış emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Bir kez daha bu ülkeye yaptığı hizmetlerden dolayı yaylak mahallesi adına cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sağlık bakanlığına, sağlık il müdürlüğüne ayrıca gecesini gündüzüne katarak hizmet aşkıyla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza ’a teşekkür ediyorum Allah yolunuzu ve bahtını açık etsin’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI