USD
EURO
ALTIN

Birlikte başaracağız

BOZOVA- Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı tarafından görevinden alınan Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün’ün ardında, ilçe başkanlığı için aday adayları adaylıklarını bir bir açıklamaya başladılar. Aday adayları arasında 10 yıl Bozova İlçe teşkilatında Başkan yardımcılığını yapan İrfan Kesen’de bende bu yolda varım diyerek aday adaylığını açıkladı. Aday adayları arasında en güçlü isim olarak görülen […]

Birlikte başaracağız
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

BOZOVA- Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı tarafından görevinden alınan Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün’ün ardında, ilçe başkanlığı için aday adayları adaylıklarını bir bir açıklamaya başladılar. Aday adayları arasında 10 yıl Bozova İlçe teşkilatında Başkan yardımcılığını yapan İrfan Kesen’de bende bu yolda varım diyerek aday adaylığını açıkladı. Aday adayları arasında en güçlü isim olarak görülen İrfan Kesen, ‘AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli kademelerde görev yaptın en son olarak AK Parti Bozova İlçe Başkan yardımcılığı yaptım. Aday adayı olmamdaki tek bir amacım var oda partime ve halkıma hizmet etmektir diyerek, ‘ öncelikle bana görev verilmesi halinde partime nefer halkıma hizmetkar olacağım. Bozova’lı halkımın günün 24 saati emrinde ve hizmetinde olacağım’ dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı görevine gelmem ile birlikte başta Genel Merkez olmak üzere Milletvekillerimiz, İl Teşkilatı en önemlisi ise Halkımızla tüm sorunları birlikte başaracağız diyen, Kesen, ‘ hiçbir sorun çözümsüz değildir. Önemli olan sorunu yerinde tespit etmek ve çözümü noktasında mücadele vermektir. Bu yolda benimle birlikte olacak olan yönetimdeki tüm arkadaşlarım ile el ele vererek Bozova ve Bozova Halkına hizmet etme noktasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Şunu da unutmadan geçmeyeceğiz. Bozova’mız için hangisi hayırlı ise o olsun illa ben olacağım demiyorum. Kim Bozova’ya Daha iyi hizmet edecekse halkıyla birlikte olacaksa dertlerine derman olacaksa o olsun, bencilik yok bizcilik olmalı bu yolda küskünlük dargınlık yok birlikte başarmak olacaktır. Daha önceki yönetimde yer alan ve şu anda parti ile küskün olan tüm üyeler başta olmak üzere her partiliyi kucaklayacağız olacağız’ dedi. Öte yandan aday adayları arasında en şanslı isim İrfan Kesen olduğu da gelen kulisler arasında yer almaktadır. Bana görev verilmesi halinde Bozova kent merkezi başta olmak üzere Kırsal mahallerimizdeki tüm ailelerimizin ve halkımızın temsilde adalet noktasında elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Tüm halkımızın kabul edeceği mutabık kalacağı bir yönetim oluşturacağımın teminatını şimdiden veriyorum. Yaklaşık olarak 30 yıllık kamudaki hizmetlerimi ve tecrübelerimi halkımın hizmetine sunacağım.

İRFAN KESEN KİMDİR?

AK Parti Bozova İlçe Başkan aday adayı olan işletmeci İrfan Kesen Bozova’lı evli 3 Çocuk babasıdır.Kesen 2003-2013  yılları arasında 10 yıl aktif olarak Bozova İlçe Başkan yardımcılığı ve genel sekreterlik görevi yapmıştır.

FACEBOOK YORUMLARI