USD
EURO
ALTIN

Bir rüya gerçek mi oluyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Başta kaçak elektrik olmak üzere elektrik kesintilerine kesin çözüm getirilecek denilen bir projeyi hayata geçirileceğini belirten Bakan Ahmet Fakıbaba 1,5 yıl içerisinde Şanlıurfa il genelinde enerji sorunu diye bir sorun kalmayacaktır. DEDAŞ 2019 yılı sonuna kadar tüm elektrik iletim hatlarını yer altına alarak enerji sorununa kesim çözüm getirmiş olacaktır. BİR RÜYA GERÇEK […]

Bir rüya gerçek mi oluyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Başta kaçak elektrik olmak üzere elektrik kesintilerine kesin çözüm getirilecek denilen bir projeyi hayata geçirileceğini belirten Bakan Ahmet Fakıbaba 1,5 yıl içerisinde Şanlıurfa il genelinde enerji sorunu diye bir sorun kalmayacaktır. DEDAŞ 2019 yılı sonuna kadar tüm elektrik iletim hatlarını yer altına alarak enerji sorununa kesim çözüm getirmiş olacaktır.

BİR RÜYA GERÇEK OLUYOR

Başta tarımsal enerji olmak üzere Şanlıurfa genelinde enerji sorununu bitirmek adına tüm elektrik iletim hatları yer altına alınıyor. DEDAŞ 2019 yılı sonuna kadar Şanlıurfa kent merkezi başta olmak üzere tüm ilçe ve kırsal mahallelerde enerji iletim hatlarını yer altına alarak hem kaçak elektrik kullanımı önüne geçecek hem de daha verimli ve kesintisi enerji verme adına çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bakan Fakıbaba, ‘Şanlıurfa il genelinde enerji sorununu bitirme adına düğmeye basılıyor. 2019 yılı sonuna kadar tüm elektrik iletim hatları yer altına alınacak. Halkımızın enerji sorununu da çözüme kavuşturmuş olacağız. Enerji sorunun yanı sıra enerji borcundan dolayı üreticilerimiz ve çiftçilerimizin alacaklarına konulan blokelerin kaldırılması ve tüm üretici ve çiftçilerimiz alacaklarına artık bloke konulmayacak. Bu sorunu da 25 hazirandan sonra oluşacak olan bakanlar kurulunda çözüme kavuşturacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI