USD
EURO
ALTIN

Beyaz altın sevindirdi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA-  Kütlü pamukta bu yıl belirlenen fiyatın 3 Tl olması ile birlikte pamuk üreticilerini sevindirdi. Üreticiler pamuklarını 3 TL civarında satmanın keyfini yaşarlarken, mazot gübre diğer tarım ürünlerine yapılan zamlarla birlikte bu sevinçleri adeta kursaklarında kaldı. Üreticiler pamuk fiyatlarının yükselmesi bir yandan bizleri sevindirirken, öte yandan başta mazot ve diğer tarım ürünlerine yapılan […]

Beyaz altın sevindirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA-  Kütlü pamukta bu yıl belirlenen fiyatın 3 Tl olması ile birlikte pamuk üreticilerini sevindirdi. Üreticiler pamuklarını 3 TL civarında satmanın keyfini yaşarlarken, mazot gübre diğer tarım ürünlerine yapılan zamlarla birlikte bu sevinçleri adeta kursaklarında kaldı. Üreticiler pamuk fiyatlarının yükselmesi bir yandan bizleri sevindirirken, öte yandan başta mazot ve diğer tarım ürünlerine yapılan zamlarla birlikte kar oranımız yok olma noktasına gelmiştir.

BEYAZ ALTIN SEVİNDİRDİ

Kütlü pamukta bu yıl uygulanan fiyatın bir hayli memnun edici olduğunu belirten üreticiler, bu yılki mahsulümüzü istediğimiz fiyatta satacağız ancak öte yandan mazot ve diğer tarım ürünlerine yapılan zamlar bizleri düşündürmektedir. Kütlü pamuğun fiyatı istediğimiz gibi ancak diğer tarım ürünlerine yapılan zamlar bizleri düşündürmektedir. Yapılan zamlar karşısında ne yapacağımızı şaşırdık kaldık. Her gün mazotta zam gelmektedir. Önü kesilmezse tarımda büyük bir sorun yaşanacaktır. Umudumuz fiyatların daha da artmamasıdır.

FACEBOOK YORUMLARI