USD
EURO
ALTIN

Belediyede iş başa düştü

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler Seçim Kurulu tarafından resmi gazetede resmileştirildi. Yerel seçimler öncesinde aday adayları 5 kasım tarihinden itibaren başvuruda bulunabilecekler. Memur aday adayları ise 1 aralık tarihine kadar görevlerinden istifa ederek aday adayı olabilecekler. Bunun yanı sıra askeri görevde olanlar, yargı görevinde bulunanlarda 1 aralık tarihine kadar […]

Belediyede iş başa düştü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler Seçim Kurulu tarafından resmi gazetede resmileştirildi. Yerel seçimler öncesinde aday adayları 5 kasım tarihinden itibaren başvuruda bulunabilecekler. Memur aday adayları ise 1 aralık tarihine kadar görevlerinden istifa ederek aday adayı olabilecekler. Bunun yanı sıra askeri görevde olanlar, yargı görevinde bulunanlarda 1 aralık tarihine kadar görevlerinde istifa ederek aday adayı olabilecekler. AK Parti kurmayları başkanların anayasaları olacak. Ve uymakla zorunlu olacakları kuralları olacak AK Parti Kurmayları bunları tek tek vatandaşlara sorarak belirledikleri öğrenildi. Vatandaş ilin veya ilçesini yöneten başkanların saydam ve şeffaf olmasını lüks ve şatafattan uzak durmasını 1994 ruhunu görmek istediğini yani Erdoğan belediyeciliğini görmek istiyor. Tüm bunlar dikkate alınacak. AK parti bu mahalli seçimlerde belediye başkan adayının akraba yasağını da kesin kurallarla uygulayacağı belirtiliyor. Birinci ve ikinci dereceden akrabalar meclis üyeliğine gösterilemeyecekler.

BOZOVA BÖYLE BİR ADAY İSTİYOR

31 Mart 2019’da yapılacak mahalli ve yerel seçimlerinde belediye başkan adayının her zaman halkla birlikte olmasını ve belediyenin ve belediye başkan makam odasının kapısının sürekli kendilerine açık olmasını ve belediye gittiklerinde belediyedeki işinin süratli bir şekilde çözüme kavuşturulmasını istiyor. AK Partiden belediye başkanı olacak kişinin hiçbir şekilde partili ve partisiz gözetmeksizin herkese hizmet etmesi gerekiyor. Hiçbir zaman kendi işini belediyeye taşımayacak ve belediyecilik hizmetlerini sonuna kadar halka sunacak.

MEMURLAR 1 ARALIKA KADAR İSTİFA EDECEK

AK Partiden belediye başkan aday adayı olacak memurlar 1 aralık tarihine kadar görevlerinden istifa ederek aday adaylık müracaatlarını yapacaklar. Aday adaylık sürecinin tamamlanması ile birlikte AK partide aday belirleme ocak ayının ilk haftasında açıklanması bekleniliyor. Aday olacak başkan adayı 3 aylık bir süreçte çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürecek. Başkan seçilmeden önce projelerini çalışmalarını bir bir halka aktaracak. Hiçbir zaman halka tepeden değil halkın hizmetkarı olarak çalışmalarda bulunacak.

FACEBOOK YORUMLARI