USD
EURO
ALTIN

Belediye spor top başı yaptı

SAL liginde mücadele verecek olan Bozova Belediye spor futbol takımı geçtiğimiz hafta ilk antrenmanlarına Bozova ilçe stadyumunda aşladı. Ligin ne zaman başlayacağı netlik kazanmaz iken, Belediye spor her an ligin başlayacağı gibi hazırlıklarına başladığı öğrenildi. İbrahim Halil KUŞ BOZOVA- Bu sezon Süper Amatör Ligi (SAL)’nde mücadele verecek olan Bozova Belediye spor futbol takımı geçtiğimiz hafta […]

Belediye spor top başı yaptı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • SAL liginde mücadele verecek olan Bozova Belediye spor futbol takımı geçtiğimiz hafta ilk antrenmanlarına Bozova ilçe stadyumunda aşladı. Ligin ne zaman başlayacağı netlik kazanmaz iken, Belediye spor her an ligin başlayacağı gibi hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Bu sezon Süper Amatör Ligi (SAL)’nde mücadele verecek olan Bozova Belediye spor futbol takımı geçtiğimiz hafta İlçe Stadyumunda hazırlıklarına başladı. Yeni sezon öncesinde tüm eksikliklerini tamamlayarak güç bir şekilde lige merhaba diyecek olan Bozova Belediye spor, ilk antrenmanını Antrenör Levent Taplamacı nezaretinde başladı. İlk kez sahaya inen takıma kulüp Başkanı İmam Çeviker, ve ikinci Başkan Ahmet Aksoy’da hazır bulundu. ilk antrenmanın da kondisyon ağırlık hazırlıklar yapıldığı gözlendi.

FACEBOOK YORUMLARI